Gratis een nieuw dansstijl proberen? Kom naar Union’s Workshop Day

Yay, het is bijna 2019! Dat betekent tijd voor goede voornemens en nieuwe uitdagingen. Staat ‘meer bewegen’ of ‘gezonder leven’ op jouw lijstje? Lees dan gauw verder.

Op zaterdag 12 januari krijg je bij Union dé kans om een begin te maken aan je goede voornemens. Dan organiseren we namelijk een Workshop Day waar je vijf nieuwe dansstijlen kunt proberen. Dus heb jij altijd al willen weten of kizomba, bachata, salsa, latin fitness iets voor jou is? Daar kun je nu achter komen. En het mooie is: de workshops zijn helemaal gratis.

Het rooster voor 12 januari ziet er als volgt uit:

De planning ziet er als volgt uit:

13.00-14.00 Latin fitness
Latin Fitness is perfect voor iedereen die van Latin-muziek houdt én aan z’n figuur wil werken. De intensieve dansbewegingen maken Latin Fitness namelijk een echte work-out. Het voordeel: door de fijne Latin-beats heb je niet eens door dat je intensief aan het sporten bent!

14:00 – 15:00  Salsa en merengue
Salsa is de meest populaire dans uit Latijns-Amerika. Niet alleen in Zuid-Amerika wordt er salsa gedanst, ook in Utrecht zijn er duizenden salsadansers actief.

15:00 – 16:00  Bachata
Bachata is een zwoele dans uit de Dominicaanse Republiek, waar de passie en romantiek van afspatten.

16:00 – 17:00  Salsa Cubana
Salsa Cubana is – zoals de naam al doet vermoeden – afkomstig uit Cuba. Bij deze stijl dansen paren niet op één lijn, zoals bij Salsa LA het geval is. De dame en heer dansen rondjes om elkaar heen, in een soort cirkelvorm. De houding van de dansers is want ‘relaxter’ en laid-back, vergeleken met LA Style.

17:00 – 18:00 Kizomba
Kizomba is de populaire Angolese vorm van de tango. Kizomba kenmerkt zich als sensuele dans.

Onze lounge bevindt zich in de Biltstraat, in het centrum van Utrecht. Hier hebben we twee stijlvolle areas die beide voorzien zijn van goede klimaatbeheersing, de modernste geluidsinstallaties en grote spiegels. Dagelijks worden hier allerlei verschillende danslessen gegeven. In de Union Latin Lounge schenken we bovendien de beste Latijns-Amerikaanse koffies en cocktails.

Tijdens de Workshop Day zijn allebei onze danszalen geopend. In zaal 1 vinden de workshops plaats, terwijl mensen in zaal 2 de gelegenheid krijgen om te oefenen. Ook de wat meer ervaren dansers mogen gezellig een dansje meedoen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Inschrijven is niet nodig: er is vrije inloop.

Tot 12 januari!

Union Salsa Dance Company
Biltstraat 37, Utrecht
06- 37 30 30
info@unionsalsadancecompany.nl