Nieuwe BEGINNERSCURSUS Salsa: << MAANDAG 17 / 06 / 24 >>
(18:30 – 19:30)

Nieuwe SNELCURSUS Salsa Beginners: << WOENSDAG 17 / 07 / 24 >>
(20:30 – 22:30)

Salsalessen in Utrecht

Geen vaste danspartner nodig

Focus op styling en techniek

Voor ieder niveau

Speciale korting voor studenten

Kosten en lestijden

Salsacursus 7 lessen van 60 minuten:
€ 85,-

Salsa Beginnerscursus voor studenten 7 lessen van 60 min.:
€ 59,-

Professionele salsalessen voor iedereen

Union Salsa Dance Company biedt professionele salsalessen in Utrecht. Zowel beginnend als vergevorderd danser kan hier terecht. De cursussen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Tijdens de lessen leer je zowel de techniek als de styling, op zo’n manier dat deze direct toepasbaar is. Onder leiding van onze enthousiaste docenten helpen we je te ontwikkelen tot een goede danser(es).

Wij raden aan om naast de lessen ook veel te dansen op feestjes, bijvoorbeeld onze wekelijkse evenementen op donderdag- en zaterdagavond. Zo leer je aanvoelen wat je danspartner wil en leer je flexibel te zijn met verschillende danspartners. Daarom wisselen we tijdens de lessen ook regelmatig van partner. Dit is ook de reden waarom je niet verplicht bent je eigen danspartner te regelen.

Union Salsa Dance Company biedt zes avonden per week salsalessen aan. Voor een compleet overzicht bekijk je ons lesrooster. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Neem bij vragen contact op via info@unionsalsadancecompany.nl.

Ook andere dansstijlen zoals…

Naast salsa geven we les in veel meer stijlen, zoals bachata, rueda, kizomba en nog meer.
Bekijk ons overzicht van dansstijlen >>

Populair in Utrecht

Salsa is veruit de populairste dans uit Latijns-Amerika. Maar ook Utrecht heeft een heel levendige salsacultuur waar duizenden dansers actief zijn. Union Salsa Dance Company organiseert wekelijkse salsafeesten op donderdag- en zaterdagavond in de Union Latin Lounge. Iedereen is hier welkom!

Gratis proeflessen

Wil je eens testen of salsa iets voor jou is, zonder je direct op te geven voor een hele cursus? Dat kan! Elke vrijdag is er bij Union Salsa Dance Company een gratis proefles voor beginners.  Vooraf aanmelden is gewenst. De les start om 19.30 uur en duurt ongeveer 50 minuten. Voor wie liever thuis de basis moves van salsa leert hebben we een gratis proefles online

Inschrijven Proefles >

< Terug naar overzicht