Professionele Workshop in Utrecht

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardag of andere gelegenheid en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Boek dan via Union Salsa Dance Company een workshop. Of je nu salsa, bachata, kizomba of een andere dans wilt doen: het kan allemaal. Wil je na afloop een cocktail drinken in onze lounge? Geen enkel probleem! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Heb je geen voorkeur voor een specifieke dans? Dan raden wij je onze standaard workshop aan. Deze duurt 60 minuten en bestaat uit een mix tussen merengue (30 minuten) en salsa (30 minuten).

Workshop merengue & salsa 60 minuten:

✔  tot 12 personen: € 199,-

✔  12-25 personen: € 250,-

✔ 25-40 personen: € 375,-

✔ 40+ personen: op aanvraag

Voor andere Latin-dansstijlen of langere duur rekenen we een toeslag.

Locatie

Wat de locatie van de workshop betreft zijn wij flexibel. Deze kan plaatsvinden in onze eigen Union Latin Lounge (voordeel: de lekkerste cocktails en andere drankjes binnen handbereik), die zich bevindt in hartje Utrecht met alle andere hotspots op een steenworp afstand. Uiteraard is het ook mogelijk de workshop op een andere locatie te organiseren (buiten Utrecht worden reiskosten gerekend).

Union Latin Lounge
Biltstraat 37
3572 AD Utrecht

Extra voordelige cocktails

Iets extra’s toevoegen aan je workshop? In de Union Latin Lounge staan ook (20!) heerlijke cocktails op de kaart. In combinatie met de workshop zijn deze extra voordelig. Neem contact met ons op voor meer informatie.