Openingsdans bruiloft Salsa of Bachata

Salsa en Bachata lenen zich perfect voor een gepassioneerde, sensuele openingsdans voor jouw bruiloft waarmee het feest op spetterende wijze van start kan gaan. Voor toekomstige bruidsparen, met of zonder danservaring, kan een eigen choreografie gemaakt worden.

Tijdens een gratis intake wordt samen met één van onze creatieve dansdocenten een nummer uitgezocht dat perfect bij het bruidspaar past. Hier wordt door ons een spannende choreografie op bedacht. Met een aantal privélessen wordt de choreografie aangeleerd zodat er helemaal losgegaan kan worden op het bruidsfeest.

Bruidsparen die in kortere tijd een openingsdans willen instuderen hebben ook de mogelijkheid één van onze kant-en-klare choreografieen in te studeren. Ook hierin worden zij begeleid door een professionele dansdocent.

De voorbereidingen op trouwen en het huwelijksfeest zijn al stressvol genoeg. Union Salsa Dance Company biedt bruidsparen daarom een compleet pakket aan lessen voor de openingsdans. De kosten blijven gelijk ongeacht het aantal lessen dat nodig is om de dans aan te leren. Zo kunnen jullie met een gerust hart richten op alle andere bruiloftszaken. De openingsdans is in onze professionele handen.

 

Kosten openingsdans bruiloft Salsa of Bachata

Persoonlijke choreografie op maat :                         € 1.500,-

Spectaculaire choreografie van Union Salsa:         € 895,-

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om jullie wensen te inventariseren.  Of bel 06- 37 30 30 65

 

Lees meer over Salsa

Lees meer over Bachata