Wie zich al een tijdje op de dansvloer van Union Salsa Dance Company begeeft, heeft ongetwijfeld weleens over onze bootcamps Bachata Sensual gehoord. Editie na editie zijn deze zo’n succes, dat we er gewoon weer een organiseren! Dit keer kun je bij ons terecht op zaterdag 2 maart.

Bachata Sensual is dé trend op bachatagebied. Het is een elegante en sensuele dansstijl die veel body rolls en andere sexy bewegingen bevat. Bij Union krijg je 2 maart 2024 de kans om Bachata Sensual in 3,5 uur tijd onder de knie te krijgen.

Professionele docenten
De bootcamp wordt gegeven door de topdocenten uit het Union-docententeam: Stefan en Kyra. Zij zijn al jaren niet weg te denken uit de Nederlandse Bachata wereld. Met meerdere shows achter zijn naam en invloeden uit verschillende dansstijlen weten zij als geen ander het maximale uit jezelf, de dans en de muziek te halen. Nu leren zij jullie deze bootcamp hun mooiste en spectaculairste moves. Het tweede niveau van deze bootcamp wordt gegeven door Bachatatalenten Bastiaan en Ayinde. Bastiaan danst al jaren op professioneel niveau in verschillende showteamsen heeft zich de afgelopen jaren laten gelden als specialist in Bachata Sensual. Dit wil je niet missen!

Niveaus
Of je nu al een ervaren danser bent of nog nooit bachata gedanst hebt: dat maakt niet uit. De bootcamp wordt gegeven op twee verschillende niveaus. Er is een groep met ervaren bachateros voor de spectaculairste moves, en een groep voor de minder ervaren dansers waar eerst wordt stilgestaan bij de basisstappen en -bewegingen van Bachata Sensual.
Heb jij nog helemaal geen danservaring, dan raden we je aan om eerst onze Bachata Beginnerscursus te volgen. De eerstvolgende start op woensdag 13 maart om 18:30. Schrijf je hier in voor de Bachata Beginners 1 cursus.

Alles op een rijtje:

Datum: zaterdag 2 maart
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Union Latin Lounge, Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: € 39,- (3,5 uur les)

Sta je te springen om mee te doen? Wacht niet langer en schrijf je nu in! We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Inschrijven Bootcamp >