Dansstijl Kizomba

Nieuwe BOOTCAMP Kizomba:  ZATERDAG 23/03/24 >>
(13:00 – 16:30)

Kizomba in Utrecht

✔ Geen vaste danspartner nodig

✔ Focus op basis en styling

Kizomba

Kizomba is de Angolese vorm van de tango. De dans kenmerkt zich door sensuele bewegingen en een close danspositie. Daar waar dansen als salsa en bachata voornamelijk vanuit de armen geleid wordt, neemt de kizombadanser zijn partner mee over de dansvloer door veel vanuit de torso te leiden. Ook komen er spectaculaire voetbewegingen bij kijken. De afgelopen jaren is de dans erg populair geworden.

Union Salsa Dance Company biedt professionele kizombalessen voor alle leeftijden. Hier leer je de basis en focussen we op houding en styling. Op deze manier leer je goed dansen onder leiding van professionele docenten. Wanneer de basis van de kizomba is gelegd, voegen we steeds meer techniek toe en leer je nieuwe figuren. Wat je hebt geleerd kun je direct toepassen op onze salsafeesten in Utrecht, waar ook kizomba wordt gedanst. Voor de lessen hoef je niet zelf voor een danspartner te zorgen. Je kunt je dus in je eentje opgeven. Uiteraard kan je je ook als koppel aanmelden.

Elke tweede en vierde zaterdag van de maand wordt in de Union Latin Lounge een social georganiseerd met een aparte zaal die in het teken van kizomba staat.

Kosten

De kosten van kizomba lessen zijn €85,- voor 7 lessen van 60 minuten. De lessen worden gegeven op Biltstraat 37 in Utrecht. Meerdere keren per jaar organiseert Union Salsa een Beginners Bootcamp Kizomba. Hier leer je in één middag alle basics van de dans. De kosten voor een Bootcamp bedragen €39,- Inschrijven kan via ons inschrijfformulier of neem bij vragen contact op via info@unionsalsadancecompany.nl