Altijd al eens een dansje willen wagen met je broer, moeder of beste vriendin? Of krijg je van je ouders altijd de vraag wanneer ze je nou eens kunnen zien dansen, en wil je dat weleens laten zien? Grijp je kans, want Union organiseert de grote Union Salsa Familiedag!

Op zondag 19 mei opent de Union Latin Lounge zijn deuren niet alleen voor cursisten, maar ook voor familie van cursisten. Deze dag staat volledig in het teken van familie en salsa.

De dag begint om 14.00 uur met een workshop van anderhalf uur waarin de basis van de salsa behandeld zal worden. Hiervoor heb je geen enkele salsa-ervaring nodig. Tussendoor zullen we voldoende pauzes houden waarin je de gelegenheid krijgt om samen iets te drinken aan de bar. Tijdens de pauzes blijft de muziek aan, dus je mag ook lekker door blijven dansen.

Heb je je familie al een tijdje niet gezien? Vanaf 13:00 is onze lounge al geopend voor een lekkere koffie uit Guatemala, zodat jullie nog even kunnen bijkletsen. Voor iedereen hebben we zelfs een gratis drankje.

Alles op een rijtje:

  • Zondag 19 mei 2024
  • 14.00 – 16.00 uur (open vanaf 13:00)
  • € 17,50 per deelnemer (Union-cursisten gratis)
  • Gratis drankje voor iedereen
  • Biltstraat 37, Utrecht

Let op: je hoeft geen cursist van Union te zijn om met je familie deel te nemen aan de familiedag. Ook vrienden zijn welkom!

Parkeren kan gratis voor de deur (als je op tijd bent) of anders in parkeergarage Kruisstraat (op ongeveer 150 meter afstand).

Tot dan!

Inschrijven Familiedag >