Support medewerker  

Wij zijn per direct opzoek naar administratieve versterking voor de gang van zaken rondom onze dansschool en cocktailbar. Samen met jou en jouw team zorgen we ervoor dat onze cursisten en gasten een zorgeloze ervaring hebben en het als een thuishaven voelt voor iedereen.  

Wie zijn wij?

Wij zijn Union Salsa Dance Company & Lounge in Utrecht. Als grootste salsaschool van Nederland en Latin Lounge met heerlijke cocktails, waan je je bij ons in de Latijns Amerikaanse sferen. Naast salsa en cocktails, kan je hier ook van nog van vele andere muziek- en dansstijlen genieten (zoals Bachata, Kizomba). Wekelijks verzorgen wij zo’n 60 verschillende danslessen voor meer dan 1500 cursisten. Daarnaast organiseren we twee keer per week een dansavond en is de cocktailbar iedere avond geopend. Met zo’n 20 cocktails vast op de kaart bieden we een breed aanbod aan (Latiijns-Amerikaanse) cocktails waarbij we veel waarde hechten aan de kwaliteit. We zijn een energiek team en naast persoonlijke groei op de dansvloer, vinden wij groei binnen de organisatie ook zeer belangrijk. Wij zijn een groeiend bedrijf en streven ernaar om onszelf te blijven verbeteren. Hierdoor is er zeker kans om je stempel te drukken op ons bedrijf. 

 

 

 

 

Over de functie

Als support-medewerker ben je dagelijks bezig met de administratieve en communicatieve werkzaamheden rondom onze danslessen en -events. Je werkt aan de mail, whatsapp en je bent de vriendelijke stem aan de andere kant van de telefoon. Wij hechten veel waarden aan snel en goed contact met onze cursisten en jij zal voor hen het eerste aanspreek punt zijn. Samen met het team zorgen we samen voor een fijne en gemakkelijke ervaring.  

 

Wij zijn opzoek naar:  

  • Je bent gastvrij, openhartig en communicatief vaardig.  
  • Talen: Nederlands (vloeiend), Engels (goed). 
  • Door de flexibiliteit die dit bedrijf biedt is dit makkelijk te combineren met andere vrijetijdsbezigheden, opleidingen of cursussen. Vaste werkdag is in ieder geval zaterdag.
     

Wat bieden wij?  

  • Een enthousiast team vol met Latin lovers en energie.  
  • Wij bieden jou een marktconform salaris op basis van leeftijd en werkervaring. 
  • Coole feestjes en een hechte salsa community.  
  • Vele extra’s 


Enthousiast? 

 Ben jij nou enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, of heb je nog vragen? Stuur dan je CV en motivatie naar info@unionsalsadancecompany.nl  

Voor vragen kan je ons altijd bellen op 06-42887853