Lesprogramma

Meer dan tien enthousiaste en ervaren dansleraren staan klaar om je op energieke wijze de dans onder de knie te laten krijgen. De salsacursussen bij Union Salsa zijn opgebouwd uit zeven lessen van 60 of 90 minuten. Daarnaast worden er cursussen gegeven in andere dansstijlen. Deze cursussen bevatten vijf of zeven lessen van 60 minuten.

Geen eigen danspartner nodig
Het is niet nodig om met een eigen of vaste danspartner te komen dansen. Salsa is een sociale dans waarbij op één avond met veel verschillende partners wordt gedanst. Ook in de lessen wisselen danspartners elkaar regelmatig af. Zo leert men het goed leiden of volgen van de partner. Iedereen ontwikkelt zijn eigen stijl. Daarnaast is het extra gezellig en leer je in korte tijd veel nieuwe mensen kennen.

Inhaalles
Mocht je een les gemist hebben, dan kan je deze altijd kostenloos inhalen op een ander tijdstip. Het inhalen dient wel vooraf gemeld te worden bij Union Salsa.

Whatsappgroep
Zodra je les volgt bij Union Salsa maken wij een Whatsappgroep voor jou en je medecursisten aan. Tijdens de lessen krijg je de gelegenheid om video’s te maken van de geleerde pasjes. Deze kunnen dan gedeeld worden in deze Whatsappgroep. Zo hoef je nooit iets uit de les te missen, zelfs als je een keer verhinderd bent. Ook kunnen jullie je via deze weg makkelijk afmelden voor de les of met je groepsgenoten afspreken om samen te oefenen op één van de vrijdans-avonden. Mocht je liever niet aan de Whatsappgroep toegevoegd worden, dan kan je dat hier aangeven.