Nieuwe CURSUS Salsa LadyStyling: DINSDAG 06 / 02 / 24 >>
(18:30 – 19:30)

>> SCHRIJF JE NU IN <<

Salsa Lady Styling

✔ Focus op styling

✔ Alleen voor dames

✔ Leer mooie bewegingen en sierlijk salsadansen

Union Salsa Dance Company heeft een speciale danscursus alleen voor dames! Bij Lady Styling werk je aan je vrouwelijke bewegingen om nóg meer te shinen op de dansvloer. In de lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa. Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen en schouders wordt ook veel aandacht besteed aan technieken als spinning, body rolls en isolation. Deze vormen een fundering voor een complete danseres. In vijf weken leer je ze tot in de puntjes uitvoeren. Op deze manier ben je optimaal voorbereid om de show te stelen op een van de salsafeesten in Utrecht.

Kosten en lestijden

De kosten van een cursus Lady Styling zijn als volgt:

€ 85,- voor 7 lessen van 60 minuten

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Vragen? Neem contact op via info@unionsalsadancecompany.nl

 

Inschrijven voor Cursus >

Over Lady Styling

Salsa is veruit de populairste dans uit Latijns-Amerika. Om je bewegingen te verfijnen en er sierlijk uit te zien maken salsadanseressen veel gebruik van Lady Styling. Dit zijn kleine arm-, been- of lichaamsbewegingen die het totaal er nog beter uit laten zien.

Niet alleen in Zuid-Amerika wordt er salsa gedanst. Ook Utrecht heeft een levendige salsacultuur waar duizenden dansers actief zijn. Iedere dag in de week zijn er salsalessen en op donderdag en zaterdag worden er gezellige salsafeesten georganiseerd. Klik hier om te zien waar je terecht kunt.