Met hits van J Balvin, Daddy Yankee en Nicky Jam is reggaeton niet meer weg te denken uit de toplijsten van nu. Stap een willekeurige club of café in en je hoort de vrolijke, zomerse beats al op je afkomen. Maar hoe kun je daar nu het best op dansen? Dat kun je nu leren!

Als Rihanna het doet, ziet dansen op reggaeton er maar wát makkelijk uit. Toch valt dat vaak vies tegen als je het zelf voor de spiegel probeert. Balen, want hóe vet zou het zijn als je voortaan compleet de show kan stelen als Dura in de club gedraaid wordt? Gelukkig kun je je reggaetonskills nu verbeteren, want Union Salsa Dance Company biedt een superleuke Cursus aan!

Sexy heupbewegingen, body isolation en zelfs twerken: Op dit moment hebben we helaas geen reggaeton in het programma, maar de sexy High Heels Class waar we je leren bewegen en dansen op hoge hakken. In deze lessen behandelen we moves uit o.a. Reggaeton, Salsa en Hip Hop. Tijdens de nieuwste cursus High Heels bij Union Salsa leer je in 7 weken alle vette moves, zodat iedereen die deur uitgaat voortaan zelfverzekerd haar booty kan shaken bij het uitgaan.

 

CURSUS HIGH HEELS

Start: Zondag 11 September
Tijd: 14.00-15.00 uur
Kosten: 7 lessen van een uur € 79,-
Locatie: Biltstraat 37, Utrecht

Inschrijven voor Cursus >

Wacht niet langer en schrijf je nu in! VOL = VOL.