Bedrijfsleider dansschool + cocktaillounge

 

Wij zijn per direct opzoek naar een hands-on Bedrijfsleider als eindverantwoordelijke voor de gang van zaken rondom onze dansschool en cocktailbar. Samen met jou en jouw team zorgen we ervoor dat onze cursisten en gasten een zorgeloze ervaring hebben en het als een thuishaven voelt voor iedereen. Heb jij ervaring in het draaiende houden van een horecagelegenheid of andere organisaties in hospitality, retail of Human Resources en geef je graag leiding? Houd jij graag het overzicht, en geldt voor jou een dag niet geregeld is een dag niet geleefd? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Union Salsa Dance Company & Lounge in Utrecht. Als grootste salsaschool van Nederland en Latin Lounge met heerlijke cocktails, waan je je bij ons in de Latijns Amerikaanse sferen. Naast salsa en cocktails, kan je hier ook van nog van vele andere muziek- en dansstijlen genieten (zoals Bachata, Kizomba). Wekelijks verzorgen wij zo’n 60 verschillende danslessen voor meer dan 1500 cursisten. Daarnaast organiseren we twee keer per week een dansavond en is de cocktailbar iedere avond geopend. Met zo’n 20 cocktails vast op de kaart bieden we een breed aanbod aan (Latiijns-Amerikaanse) cocktails waarbij we veel waarde hechten aan de kwaliteit. We zijn een energiek team en naast persoonlijke groei op de dansvloer, vinden wij groei binnen de organisatie ook zeer belangrijk. Wij zijn een groeiend bedrijf en streven ernaar om onszelf te blijven verbeteren. Hierdoor is er zeker kans om je stempel te drukken op ons bedrijf.

 

 

 

 

 

 

Over de functie

Jij brengt, samen met jouw team, de bedrijfsvoering van zowel de horeca als van de dansschool naar een hoger niveau. Je geeft leiding aan een gedreven team van bartoppers en docenten, die iedere dag klaar staan voor onze cursisten. Jij bent een geboren leider, krijgt energie van een dynamische baan en denkt vooruit. Jij bent de spin in het web en bent graag het aanspreekpunt. Jouw expertise uit je verleden gebruik jij voor aansturing en voor het behouden van overzicht. De creativiteit en kwaliteit van onze ideeën en diensten komt door jou en je team tot leven op de vloer en in de Lounge.

Je kan zelf je werkrooster indelen waarbij je natuurlijk een goede mix maakt tussen administratieve taken overdag en aansturing op de vloer in de avonden of weekenden.

Vanzelfsprekend weet jij alles van arbo-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en neem jij snel en zelfstandig beslissingen in belang van mens, veiligheid en de organisatie.

 

Wij zijn opzoek naar:

 • Significante werkervaring in soortgelijke functie. (mocht je minder ervaring hebben, maar móeten wij jou toch ontmoeten, laat ons weten waarom!)
 • Je bent gastvrij, openhartig en communicatief vaardig.
 • Denkt vooruit en brengt het bedrijf naar een hoger niveau.
 • Je herkent je in de woorden: flexibel, gestructureerd, natuurlijke leider en aanpakker.
 • Je bent positief kritisch, stressbestendig, Hands-on, onafhankelijk, resultaat- en klantgericht en vasthoudend.
 • Talen: Nederlands (vloeiend), Engels (goed).

Wat bieden wij?

 • Een dynamische baan met de mogelijkheid te kiezen tussen 28 tot 40 uur.
 • Je eigen werkrooster maken.
 • Een groeiend bedrijf waarbij jij volop de kans krijgt om mee te ontwikkelen en je ook op strategisch vlak wordt uitgedaagd om je stempel te drukken.
 • Een enthousiast team vol met Latin lovers en energie.
 • Wij bieden jou een marktconform salaris op basis van leeftijd en werkervaring.
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien.
 • Coole feestjes en een hechte salsa community.
 • Vele extra’s

 

Enthousiast? 

Ben jij nou enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, of heb je nog vragen? Stuur dan je CV en motivatie naar info@unionsalsadancecompany.nl

Voor vragen kan je ons altijd bellen op 06-42887853