Salsa Party Zaterdag met 2 djs (website)

Wekelijkse salsafeesten in Utrecht

Union Salsa Dance Company biedt veel meer dan alleen danslessen. In de Union Latin Lounge kun je ook terecht voor socials en vrijdansavonden, waar je heerlijk kunt dansen en chillen! Zie hieronder bijvoorbeeld meer over de wekelijkse feesten op donderdag- en zaterdagavond. Neem je vrienden mee en kom gerust een keer de sfeer proeven. Gezelligheid gegarandeerd aan de Biltstraat 37 te Utrecht!

De volgende Saturday Salsa Night is op:

Zaterdag 4 mei >

Bekijk hier wie er nog meer komen en nodig direct al je vrienden uit!

Union Latin Lounge

Donderdag dansavond

De Union Latin Lounge is elke donderdag vanaf 21.00 uur geopend voor iedereen die zin heeft om te dansen. Tijdens deze vrij-dansavonden kun je de moves oefenen die je die week in de les hebt geleerd.

Zowel cursisten als niet-cursisten zijn hier meer dan welkom! Dans je niet? Geen enkel probleem, want je we hebben ook een luxe bar met heerlijke cocktails. De entree van deze avonden bedraagt slechts 5 euro!

Kijk op onze Facebook pagina > voor alle updates.

 

Kortom:
✔ Salsa, bachata en rueda de casino
✔ Vanaf 21.00 uur
✔ Entree €5,-
✔ Zowel voor cursisten als niet-cursisten

Top-feestjes op zaterdagavond

Salsa dansen in Utrecht bij Union Lation LoungeIedere zaterdagavond organiseert Union Salsa iedere week een spectaculaire Latin Night in de Union Latin Lounge. Tijdens deze socials zijn allebei onze dansruimtes geopend. In de Main Area kun je losgaan op de salsa- en bachatamuziek van DJ Juan. In de Top Area voorzien we de dansers ondertussen van de beste bachata nummers met wisselende Bachata Sensual DJ’s. Voor ieder wat wils, dus! We starten iedere Saturday Latin Night met een uitdagende workshop in steeds weer een andere stijl.

Eén keer per maand organiseren we ook Bachata Special. De Main Area staat dan 100% in het teken van de lekkerste Bachata Sensual, Romantica en Urban. De entree voor de zaterdagfeesten bedraagt slechts €7,50!

Kortom:
✔ Main Area: 80% Salsa/20% Bachata
✔ Top Area: 100% Bachata
✔ Top-DJ’s
✔ 1x per maand Bachata Special