Zon, zee en strand in combinatie de beste salsafeesten en toffe workshops. Klinkt dat niet als de ideale wereld? Het kan werkelijkheid worden, want Union Salsa Dance Company gaat dit jaar weer op salsareis naar Salerno. En jij kan mee!

Oh, wat was het leuk het afgelopen jaar! Met een groep van 26 salsadansers reisden we af naar Salerno, een havenstad in het zuiden van Italië. Nog steeds verlangen we terug naar het dansen in de open lucht, het mooie strand en het overheerlijke Italiaanse eten. En daarom… doen we het dit jaar gewoon weer!

Salsareizigers 2015

Salerno

Salerno is dé regio in Italië waar je als salsadanser moet zijn. De salsascène is hier groter is dan waar dan ook. Combineer dit met adembenemende landschappen, een prachtige kustlijn en pittoreske omliggende dorpen en je krijgt de mooiste vakantieplek die een salsadanser zich kan wensen. Iedere dag zijn hier de grootste salsafeesten die je je kan voorstellen op schitterende locaties in de openlucht.

Costiera Amalfitana          Sorrento

 

 

 

 

 

Hotel

We verblijven in het 4-sterren hotel La Isla Bonita, aan de strandstrip van Salerno. Het hotel biedt goed verzorgde kamers. Ontbijt – met dagelijks vers gebak, broodjes en fruit – is inbegrepen. Toegang tot de beachclub en zwembad bij het hotel is gratis. Ook strandbedden en parasols zijn gratis beschikbaar.

20150722_104826

Feesten

Salsadansen op het strand, tussen de palmbomen of in een hippe club boven op een berg. Alles in de openlucht! De regio rond Salerno kenmerkt zich door een levendige salsacultuur. Dagelijks worden er feesten gegeven op de mooiste locaties. Binnen de lokale salsagemeenschap heeft zich een aantal professionele showdansers ontwikkeld. Onder de vaste gasten bevinden zich mensen die dansen en doceren op internationale festivals en congressen. Alle ingrediënten voor zwoele salsanachten om nooit meer te vergeten. Uit ervaring kunnen wij je inmiddels verzekeren: dit wil je niet missen!

 

Periode

Er zijn drie verschillende opties om mee te gaan naar Salerno. Union Salsa Dance Company biedt twee mogelijkheden voor een 5-daagse reis en de mogelijkheid om 12 dagen salsavakantie te vieren.

Reis 1:
5 dagen
Aankomst:         14 juli 2016
Vertrek:              18 juli 2016

Reis 2:
5 dagen
Aankomst:         21 juli 2016
Vertrek:              25 juli 2016

Reis 3:
12 dagen
Aankomst:         14 juli 2016
Vertrek:              25 juli 2016

We vertrekken vanaf Schiphol en vliegen op de luchthaven van Napels. Vervoer vanaf de luchthaven in Italië is geregeld. Omdat we met z’n allen dezelfde vluchten hebben is er vast ook wel iets te regelen om vanuit Utrecht te carpoolen naar Schiphol.

Kosten

De kosten zijn erg afhankelijk van de prijs van het vliegticket. Met het hotel en de feesten is er al een prijsafspraak met de luchtvaartmaatschappij blijkt het duurder om als groep te boeken. De hieronder genoemde prijs ranges zijn inclusief:

  • Vliegticket
  • Hotelovernachtingen met ontbijt
  • Toegang tot beachclub met zwembad, eigen parasol en strandbedje
  • Toegang tot alle feesten
  • Workshops van internationale topdocenten
  • Vervoer in Italië

 5-daagse salsareis
Tussen € 650,- en € 750,- per persoon

12-daagse salsareis
Tussen € 1350,- en € 1450,- per persoon

Op de bestemming zelf vallen de kosten erg mee. Voor het diner kan je rekening houden met € 7,- tot € 12,- per avond. Een pizza kost gemiddeld zelfs maar € 3,50!!

Richtprijzen

Prijzen zijn op basis van 2 – of 3-persoonskamers. Je krijgt dus een kamergenoot. Uiteraard houden wij rekening met wensen in de kamerindeling. Een éénpersoonskamer behoort ook tot de opties. De meerprijs is in overleg met het hotel.

Informatie
Wil je een plekje reserveren of heb je vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06 37 30 30 65.

Wij kunnen nu al niet meer wachten!