Wie van reggaeton houdt en een goed feestje wel kan waarderen, kent Fiesta Macumba ongetwijfeld. Het feest – dat megapopulair is in heel Nederland – is tegenwoordig elke maand in Utrecht te vinden. En wij hebben supergoed nieuws voor alle fans, want Union en Fiesta gaan samenwerken!

We zijn allebei gek op Latin-muziek, houden allebei van dansen en weten allebei hoe we een goed feestje moeten bouwen. Kortom: Union en Fiesta zijn het perfecte team. Daarom hebben we besloten de handen ineen te slaan en een event te organiseren in de Utrechtse muziektempel TivoliVredenburg.

Maak alvast ruimte in je agenda op 24 november, want dan vindt het feest plaats. Die avond zullen de Macumba-beats zoals gewoonlijk in de Ronda-zaal te horen zijn. Maar daar blijft het niet bij: Union heeft die avond namelijk een eigen ruimte in Tivoli! In de zaal Plein 6 kun je tussen 21.00 en 3.00 uur terecht voor workshops en de best dansbare hits van DJ Juan en DJ Alrick. Tussendoor kun je in een andere zaal genieten van de reggaetonbeats van Macumba. Een betere combi bestaat niet, toch? Extra fijn: de toegang tot de salsa-area is helemaal gratis! Je kunt hier dus ook zonder ticket voor Fiesta Macumba naar binnen.

Op een rijtje:
✔ Union x Fiesta Macumba
✔ TivoliVredenburg (Park 6)
✔ Workshop salsa (21.30 uur)
✔ Workshop reggaeton (22.30 uur)
✔ 21.00-3.00 uur
✔ DJ Juan en DJ Alrick
✔ Gratis entree tot salsa-area