Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?

Ik dans eigenlijk al vanaf mijn 3e jaar. Mijn basis ligt voornamelijk bij ballet, ook heb ik even op de nationale ballet academie gezeten. Op mijn 13e ben ik begonnen met het volgen van salsa lessen, gevolgd door bachata en daarna kizomba. Met 19 jaar heb ik de docenten opleiding succesvol afgerond en ben ik direct begonnen met lessen geven.

 

Hoe ben je bij Union terecht gekomen en wat vind je zo fijn aan deze dansschool?

Ik heb 1.5 jaar op een andere dansschool lesgegeven en ben sinds de zomer van 2020 werkzaam bij Union. Waarom ik gekozen heb voor deze dansschool is omdat ik er niet alleen danslessen geef maar het echt aanvoelt als één grote familie met zowel de docenten als cursisten. De sfeer is zo enorm prettig hier.

 

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?

Bachata: Elastic Heart – dj Tronky

Salsa: I Want You Back – Tony Succar

Kizomba: Gbona – Burna Boy

BELUISTER ALLE UNION FAVORIETEN OP SPOTIFY

Union Spotify Playlists >

 

Wat vind je belangrijk in je lessen / wat typeert jou als dansdocent?

De sfeer is ook iets wat ik heel belangrijk vind in mijn eigen lessen: de gezelligheid. Een dansles is niet alleen iets nieuws leren (wat ook echt wel gebeurd hoor 😉). Een dansles is ook even weg van huis, nergens aan hoeven denken en plezier maken.

Ik denk dat dat mij ook typeert als docent: De vele leuke activiteiten/oefeningen tussendoor waardoor je de technieken op een leuke manier mee krijgt. Ik heb heel veel voor mijn cursisten in petto maar dat zien jullie wel als jullie een keer een lesje mee komen doen!

 

Dansquote

Forget your troubles and dance!

 

Weetjes

– Ik naast dansdocent ook voor de klas sta op de basisschool.

– Ik half Surinaams half Nederlands ben.

– Ik piano speel.