Salsalessen in Utrecht

✔ Geen vaste danspartner nodig

✔ Focus op styling en techniek

✔ Voor ieder niveau

✔ Speciale Korting voor Studenten!

Kosten en lestijden

Salsacursus 7 lessen 60 minuten: € 70,-

Salsacursus 7 lessen 90 minuten: € 95,-

Professionele salsa lessen voor iedereen

Union Salsa Dance Company biedt professionele salsalessen in Utrecht voor iedereen. Zowel als beginnend salsadanser tot vergevorderd kun je bij ons terecht. De salsalessen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Tijdens de lessen leer je zowel de techniek als de styling, zodat je dit direct kunt toepassen. Onder leiding van onze enthousiaste en professionele docenten helpen we je te ontwikkelen tot een goede salsadanser(es). Veel leerlingen proberen de geleerde technieken gelijk uit op één van onze wekelijkse salsafeesten op donderdag- en zaterdagavond in de Union Latin Lounge. Iedereen is hier welkom! Wij raden aan om naast de lessen ook veel te dansen op feestjes, zodat je leert aanvoelen wat je danspartner wil en je flexibel bent met verschillende danspartners. Daarom wisselen we tijdens de lessen ook regelmatig van partner. Dit is ook de reden waarom je niet verplicht bent je eigen danspartner te regelen.

De salsalessen zijn meerdere avonden in de week. Voor een compleet overzicht bekijk je ons lesrooster. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier of neem bij vragen contact op via info@unionsalsadancecompany.nl.

Ook andere dansstijlen zoals…

Naast salsa geven we les in veel meer stijlen, zoals bachata, zouk, kizomba en nog veel meer.
Bekijk ons overzicht van dansstijlen >>

Salsa: Populair in Utrecht

De populairste dans uit Latijns-Amerika is veruit de salsa. Niet alleen in Zuid-Amerika wordt er salsa gedanst, ook in Utrecht en omgeving zijn er duizenden salsadansers actief. Utrecht heeft dan ook een heel levendige salsacultuur. Elke dag zijn er lessen en op verschillende dagen per week worden gezellige salsafeesten georganiseerd. Kom bijvoorbeeld eens bij Union vrijdansen op donderdagavond, of op een van onze zaterdagfeesten!

Gratis proefles nemen?

Wil je eens testen of salsa iets voor jou is, zonder je direct op te geven voor een hele cursus? Dat kan! Elke vrijdag is er bij Union Salsa Dance Company een gratis proefles voor beginners. Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon binnen komen lopen! De les start om 19.00 uur en duurt ongeveer 40 minuten.

< Terug naar overzicht