Zon, zee, strand, workshops en de allervetste salsafeesten.. wij denken nog steeds regelmatig met heimweegevoelens terug aan onze jaarlijkse salsareis. Vanwege het grote succes van de afgelopen vier edities, gaat Union Salsa Dance Company in 2019 gewoon weer! In de Italiaanse havenstad Salerno zullen we weer dansen, zonnen en pizza’s eten tot we erbij neervallen. En jij kunt erbij zijn.

 

Salerno
Salerno is dé regio in Italië waar je als salsadanser moet zijn. De salsascène is hier groter is dan waar dan ook. Combineer dit met adembenemende landschappen, een prachtige kustlijn en pittoreske omliggende dorpen en je krijgt de mooiste vakantieplek die een salsadanser zich kan wensen. Iedere dag zijn hier de grootste salsafeesten die je je kan voorstellen op schitterende locaties in de openlucht.

Hotel
We verblijven in het 4-sterren hotel La Isla Bonita, aan de strandstrip van Salerno. Het hotel biedt goed verzorgde kamers. Ontbijt met dagelijks vers gebak, broodjes en fruit is inbegrepen. Toegang tot de beachclub en het zwembad bij het hotel is gratis. Ook strandbedden en parasols zijn gratis beschikbaar.

Feesten
Salsadansen op het strand, tussen de palmbomen of in een hippe club boven op een berg: klinkt het niet fantastisch? De regio rond Salerno kenmerkt zich door een levendige salsacultuur. Dagelijks worden er feesten gegeven op de mooiste (buiten)locaties. Binnen de lokale salsagemeenschap heeft zich een aantal professionele showdansers ontwikkeld. Onder de vaste gasten bevinden zich mensen die dansen en doceren op internationale festivals en congressen. Alle ingrediënten voor zwoele salsanachten om nooit meer te vergeten. Uit ervaring kunnen wij je inmiddels verzekeren: dit wil je niet missen!

Periode
De vakantie zal plaatsvinden van 18 tot en met 29 juli 2019. Er zijn drie verschillende opties om te kiezen. Union Salsa Dance Company biedt twee mogelijkheden voor een 5-daagse reis en daarnaast de mogelijkheid om 12 dagen salsavakantie te vieren.

Reisoptie 1: 5 dagen (NOG 1 PLEK)
Aankomst:         18 juli 2019
Vertrek:              22 juli 2019

Reisoptie 2: 5 dagen (VOL)
Aankomst:         25 juli 2019
Vertrek:              29 juli 2019

Reisoptie 3: 12 dagen (VOL)
Aankomst:         18 juli 2019
Vertrek:              29 juli 2019

We vertrekken vanaf Schiphol en vliegen op de luchthaven van Napels. Vervoer vanaf de luchthaven in Italië is geregeld. Omdat we met z’n allen dezelfde vluchten hebben is er vast ook wel iets te regelen om vanuit Utrecht te carpoolen naar Schiphol.

Kosten
De kosten zijn erg afhankelijk van de prijs van het vliegticket. Met het hotel en de feesten is er al een prijsafspraak met de luchtvaartmaatschappij blijkt het duurder om als groep te boeken. De hieronder genoemde prijs ranges zijn inclusief:

  • Vliegticket
  • Hotelovernachtingen met ontbijt
  • Toegang tot beachclub met zwembad, eigen parasol en strandbedje
  • Toegang tot alle feesten
  • Workshops van internationale topdocenten
  • Vervoer in Italië

20160715_204659

5-daagse salsareis
Tussen € 675,- en € 775,- per persoon

12-daagse salsareis
Tussen € 1300,- en € 1400,- per persoon

Op de bestemming zelf vallen de kosten erg mee. Voor het diner kan je rekening houden met € 7,- tot € 12,- per avond. Een hele pizza kost zelfs maar zo’n € 3,50!

Sta jij net als wij te springen om komende zomer te salsadansen in de Italiaanse buitenlucht, te genieten van de beste mozzarella en op het strand uit je dak te gaan met het animatieteam van La Isla Bonita? Laat het ons gauw weten, want vol = vol! Bovendien geldt: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vliegticket.

Wij hebben er zin in!

11822557_1110419042319410_8068535573087990705_n