Donderdag 14 februari staat de Union Latin Lounge geheel in het teken van de romantiek. Union Salsa Dance Company organiseert een Valentijns Editie van de salsa-avond op donderdag. Het belooft een waanzinnige avond te worden! De lounge en danszalen zijn helemaal in aangekleed in Valentijnstijl.

✔ Entree Gratis
✔ De Beste Salsa & Bachata vanaf 21.00
✔ Twee Danszalen
✔ Speciale Valentijn Cocktails

De avond begint om 21:00 met boven de lekkerste Salsa en Bachata in de Main Room. In onze Top Room kan je genieten van de zwoelste Bachata Sensual en Romantica. Maar natuurlijk zijn jullie welkom om samen (of alleen) te genieten van de speciale Valentijn Cocktails!

Speciaal voor deze avond hebben we een aantal cocktails op de kaart staan om samen te delen. Deze twee- persoonscocktails kan je al bestellen vanaf €10,-!

De entree is helemaal GRATIS! Na een lange nacht dansen krijgt elke dame een prachtige Valentijns-gift van ons mee.

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan bij het Facebook-event en nodig meteen je vrienden uit! Houd er op de avond zelf rekening mee dat het druk kan worden. VOL = VOL!

Locatie:
De Union Latin Lounge is bij uitstek dé plek in Utrecht om te genieten van alles waar Latijns-Amerika beroemd mee is geworden. Hier kun je heerlijk relaxen met een bijzondere koffie of frisse cocktail. Of juist afspreken met je beste salsa-vrienden onder het genot van heerlijke Latin-muziek aan de stijlvolle bar. In de Union Latin Lounge hangt een warme en ontspannen sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Kortom: live the Latin lifestyle in Utrecht!

✔ Latijns-Amerikaanse muziek (waaronder salsa, bachata en reggaeton)

✔ Relaxte banken en stijlvolle hoge tafels

✔ Moderne en strakke inrichting

✔ Specialty koffie uit Guatemala

✔ De beste cocktails in Utrecht

✔ Uitzicht op twee danszalen van Union Salsa Dance Company

 

Union Latin Lounge
Biltstraat 37, Utrecht