Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?

Ik ben begonnen met dansen toen ik 13 jaar oud was (bij dansstudio Berry & Alexia in Goirle). Van begin af aan vond ik het erg leuk, maar ook spannend. Ik kan het mij nu nog goed herinneren dat de leraar zei “Heren, vraag uw dame’’, want dat was de eerste keer dat ik een dame ten dans vroeg. Ik was zo zenuwachtig dat ik het mij nog kan herinneren als de dag van gisteren. Sommige van mijn leerlingen zullen deze woorden vast herkennen, want ik zeg ze nu zelf, vlak na de warming-up in mijn lessen.

 

Hoe ben je bij Union terecht gekomen?

In 2015 ben ik verhuisd naar het centrum van Utrecht. Eens op een zondagavond, liep ik via de Oudegracht naar huis. Op dat moment was er een salsafeest aan de gang in de Winkel van Sinkel. De vrolijke salsamuziek was duidelijk te horen vanaf de straat. Uit nieuwsgierigheid ben ik binnen gaan kijken en zo uiteindelijk in de wereld van de salsa terecht gekomen.

 

Wat vind je zo fijn aan deze dansschool?

Het fijne van Union vind ik de gemoedelijke sfeer en het familiegevoel. Een gevarieerde mix van docenten zorgt ervoor dat iedere student aansluiting kan vinden.

Wat vind je belangrijk in je lessen?

Ik vind het belangrijk dat iedere combinatie een bepaalde flow bevat waardoor
het aanvoelt als een vloeiend geheel, waarbij bewegingen in elkaar overvloeien
zodat zelfs complexe technieken een bepaald rust behalen.

 


Favoriete nummer:

Beautiful – Edwin Rivera

Via – Al Delory

BELUISTER ALLE UNION FAVORIETEN OP SPOTIFY

Union Spotify Playlists >

 

 

Quote:

“Forget your troubles and dance” – Bob Marley

 

Inschrijven voor Cursus >