Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?

Na altijd al een fan van dansen geweest te zijn en verschillende stijlen te hebben beoefend, ben ik na mijn reis door Zuid-Amerika verliefd geworden op meerdere Latin-dansen. Zodra ik terugkwam in Nederland, heb ik mij meteen ingeschreven voor een salsa-les bij Union en ben ik uiteindelijk gegroeid tot docent.

 

Hoe ben je bij Union terecht gekomen en wat vind je zo fijn aan deze dansschool?

Ik zocht naar een goede dansschool en ik ben uiteindelijk online via Union Salsa terecht gekomen. De dansschool vond en vind ik altijd al heel fijn, omdat het laagdrempelig is voor iedereen. De dansavonden, feestjes en de Lounge brengen mensen echt bij elkaar en zorgt voor een echt familiegevoel. Iedereen is welkom en er is altijd ruimte voor een hoop gezelligheid!

 

 

 

 


Wat is je favoriete liedje om op te dansen?
Me quedo contigo – leoni Torres

Mambo & love – DJ henrix **

BELUISTER ALLE UNION FAVORIETEN OP SPOTIFY

Union Spotify Playlists >


Wat vind je belangrijk in je lessen en wat typeert jou als dansdocent?

Ik zorg ervoor dat mijn lessen altijd leerzaam zijn, maar ook dat iedereen plezier heeft. Verder let ik op houding en hoe je leert om iemand subtiel te leiden.

 

Quote:

‘’Dance like nobody is watching’’

 

Inschrijven voor Cursus >