Hoe is je passie voor dansen ontstaan?

Mijn passie voor dansen is al vroeg ontstaan. Ik heb vroeger jazzballet, streetdance en aan stijldansen gedaan. Tijdens mijn Erasmus op 21-jarige leeftijd ben ik begonnen met Tango, en uiteindelijk met Salsa in aanraking gekomen. Dit was meteen een match!

 

Wat vind je belangrijk in je lessen?

Ik vind het belangrijk dat iedereen het leuk heeft en dat ik met iedereen contact maak. In e les vind ik het leuk om af en toe een grapje te maken en iedereen een tip mee te geven om hun techniek te verbeteren.

 

Wat typeert jou als dansdocent?

Ik ben erg enthousiast en ik focus op techniek. Daarnaast probeer ik altijd te. Benadrukken hoe belangrijk het is om naar de feestjes en socials te gaan die Union organiseert. Hier kun je namelijk de dingen die je geleerd hebt in de les toepassen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon erg gezellig en leer je veel nieuwe mensen kennen!

 

 


Favoriete liedje
:
DJ Ricky Campanelli – Buscando La Verdad

 

BELUISTER ALLE UNION FAVORIETEN OP SPOTIFY

Union Spotify Playlists >

 

Wat vind je zo fijn aan Union?

Union is één grote familie, waarbij iedereen welkom is en niemand wordt buitengesloten. De deur staat altijd open, ook tussen de lessen en de feestjes door.

 

Inschrijven voor Cursus >