De hele zomer van 2020 organiseert Union Salsa de leukste Salsa en Bachata lessen in de openlucht! Na de enorm enthousiaste reacties op onze buitenlessen tijdens de Coronatijden hebben we besloten om deze lessen voort te zetten op donderdag en vrijdag. Je kan je per les opgeven. Op deze manier kan je heerlijk in de openlucht werken aan je dansskills. Dansen op straat, net als in Latijns-Amerika! Hieronder lees je alles wat je moet weten.

Open Air Danslessen

 Salsa & Bachata
 100% Partnerwork
 Iedere Donderdag en Vrijdag
 3 Niveau’s

Inschrijven voor Lessen >

 

Je volgt al een uur les voor  €12,50

Hoe gaat het in zijn werk:
Buiten dansen in koppel met vaste of wisselende danspartner. Daar waar tijdens de Corona-lockdown-periode een vaste danspartner verplicht was hebben de overheid en het RIVM het veilig genoeg geacht om ook met wisselende partners te kunnen dansen. We laten het dus aan een ieder om zelf te bepalen of hij/zij met een vaste partner wil inschrijven. Doorwisselen tijdens de les is, zeker in deze tijden, dan ook niet verplicht. We zorgen er voor dat er voor ieder koppel voldoende ruimte is om afstand tot de andere koppels te houden. Dit betekent natuurlijk ook dat er maar een beperkt aantal plekken is, dus schrijf je op tijd in.

LESROOSTER BUITENLESSEN

Donderdag 18:30 – Salsa Gevorderd
19:30 – Salsa Intermediate
20:30 – Salsa Beginners
Vrijdag 18:30 – Bachata Gevorderd
19:30 – Bachata Intermediate
20:30 – Bachata Beginners
Geen Eigen Danspartner?
Mocht je geen eigen danspartner hebben, kun je je ook gewoon aanmelden. Dan gaan wij proberen om de losse aanmeldingen aan elkaar te koppelen met zo min mogelijk niveau verschil. Let wel op, je aanmelding is pas definitief als we daadwerkelijk een partner voor je gevonden hebben. Blijf dus zelf ook actief op zoek om een dansbuddy te vinden.

Locatie
We verzamelen een kwartier voor de les begint bij de Union Latin Lounge. Hier melden we je aan en stellen je nogmaals de Corona veiligheidsvragen om zeker te zijn dat iedereen in goede gezondheid verkeerd. Een mondkapje is niet verplicht, maar mag je natuurlijk altijd dragen als jij je prettig daarbij voelt.
We lopen gezamenlijk naar de buitenlocatie, vlak bij de Union Latin Lounge.

 

Dansschoenen en kleding
Omdat we buitendansen is het verstandig om je kleding daarop aan te passen. Waar we bij Union normaal in een goed geventileerde ruimte met klimaatbeheersing dansen kan het buiten juist extra warm of juist wat kouder zijn. Houd het weerbericht in de gaten en pas je kleding er op aan.

We zijn druk bezig om ook een professionele dansvloer te organiseren, maar tot dit geregeld is dansen we op de tegels. We hebben geprobeerd plekken uit te zoeken waar de ondergrond zich zo goed mogelijk leent om op te dansen, maar goed voor je dansschoenen is het allerminst. Wij raden je dan ook aan om schoenen met leren of kunststof zolen aan te doen. Sneakers bedoeld voor buiten zijn ook geschikt.