Ookal is het weer er nog niet echt naar; de zomer komt eraan. Om jullie een eindje op weg te helpen, hebben wij een paar tips op een rijtje gezet waardoor jullie kunnen werken aan een gezondere levensstijl.

1. Kom van die bank af

Velen onder ons vinden het erg lastig om van de bank af te komen en aan de gang te gaan. Een beetje aan die apparaten trekken en al kijkend op de klok aan de gang.

Daarom is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt en wat je echt motiveert.

 

 

lazy cat GIF

2. Drink genoeg water

Water drinken is enorm belangrijk. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen in je lichaam snel je lichaam ook weer verlaten. Zo blijft er niks opgeslagen en is jouw buik strakker dan normaal.

 

Dus; drink genoeg water en je bent good-to-go voor de volgende oefening!

gina carano water GIF
3. Bewegen is gezond

Wist jij dat je superveel calorieën verbrand terwijl je beweegt en dus ook terwijl je danst? Daarnaast zorgt dansen voor het opbouwen van een goede conditie en een goede doorstroom van het hart. Goed bezig!

healthy victorias secret GIF
4. Verruil de chips af en toe voor iets gezonds

Ja, het is hartstikke lekker; maar soms is het ook goed om iets anders te eten als snack. Stop een paar snoeptomaatjes en stukjes paprika in je lunch-bakje samen met wat naturel rijstwafels en je bent al erg goed op weg.

 

 

health dieting GIF
5. Maak plezier tijdens je work-out!

Misschien wel de allerbelangrijkste van allemaal: heb plezier! Ook lachen is gezond en als je plezier maakt gaat de tijd ook nog eens sneller. Nooit meer met tegenzin bewegen dus!

fun fun fun GIF

 

Houd jij nou van dansen? Dan hebben wij dé ultieme work-out voor jou waarin jij al dansend fit kunt worden. Zondag 19 mei begint er weer een nieuwe Latin Fitness cursus. Maar wat houdt dit precies in? Denk aan Zumba, maar dan met nóg meer en leukere Latin-muziek en sexy bewegingen.

De cursus wordt gegeven door Irene. Zij geeft al jarenlang Latin Fitness en Zumba en is vaste kracht binnen het Union-docententeam!