Lieve dansers,

De afgelopen dagen hebben we intensief overleg gevoerd met betrokken instanties en het hele Union-team over de vraag welke maatregelen wij zouden moeten nemen omtrent de Corona-epidemie/pandemie. Afgelopen donderdag hebben we al de eerste snelle beslissingen moeten nemen en de grootschalige evenementen gecanceld. Extra hygiëne-maatregelen hadden we aan het begin van de week al genomen. Voor de overige maatregelen hadden we enige tijd en overleg nodig om een zo gefundeerd mogelijke beslissing te kunnen maken.

Wij zijn een dansschool met enorme verantwoordelijkheden richting zowel onze cursisten als ons uitgebreide personeelsbestand (meer dan 50 medewerkers, die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van hun werk bij Union). Overhaaste beslissingen zouden enorme onomkeerbare gevolgen kunnen hebben. Het is dus zaak om zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Uiteindelijk hebben we een passende oplossing gevonden.

Om via de dansschool geen bijdrage te leveren aan de verspreiding van het Covid-19 virus hebben we besloten vanaf zondag 15 maart 18:00 tot in ieder geval 6 april alle activiteiten op te schorten. Om iedereen te kunnen blijven voorzien van plezierige dansmomenten en -ontwikkeling gaan we online danslessen aanbieden! Zowel solo als partnerwork (voor wie een vaste danspartner thuis heeft). Zo kunnen we ook onze docenten, die afhankelijk zijn van de lessen, van een inkomen blijven voorzien. En er zorg voor dragen dat er ook na deze crisis nog een dansschool met voldoende docenten en andere medewerkers is.

We hopen dat jullie ons in dit initiatief steunen en ook thuis lekker door blijven dansen. Het programma is inmiddels klaar. Er wordt direct met de opnamen begonnen. Aanstaande woensdag komen de eerste video’s online.
Uiteraard zullen we jullie asap volledig informeren over hoe je kan deelnemen en wat je kan verwachten.

We hopen jullie snel en in goede gezondheid weer te zien!

Veel liefs,
Cenydd & Stephanie
Union Salsa