Houd je zomervakantie nog even vrij! In juli organiseert Union Salsa Dance Company een salsareis voor iedereen die mee wil.

Bestemming Salsa reis: Salerno Italië

De regio in Italië waar salsa groter is dan waar dan ook. Combineer dit met de adembenemende landschappen, kustlijn en pitoreske dorpen en je krijgt de mooiste vakantieplek die een salsadanser zich kan wensen. Iedere dag de grootste salsafeesten die je je kan voorstellen op schitterende locaties in de openlucht.

 

Hotel
We verblijven in het 4-sterren hotel, La Isla Bonita, aan de strandstrip van Salerno. Het hotel biedt goed verzogde kamers. Het ontbijt-buffet, met dagelijks vers gebak, broodjes en fruit is inbegrepen. Toegang tot de beachclub en zwembad die aan het hotel sluiten is gratis met voor iedereen een eigen strandbed en parasol.

Hotel Salsa reis Utrecht - Salerno          

Feesten
Salsadansen op het strand, tussen de palmbomen of in een hippe club boven op een berg. Alles in de openlucht! De regio rond Salerno kenmerkt zich door een levendige salsacultuur. Dagelijks worden salsafeesten gegeven op de mooiste locaties. Ieder feest wordt bezocht door meer dan honderd dansers. Binnen de locale salsagemeenschap heeft zich een aantal top-showdansers ontwikkeld. Dansers die dansen en doceren op internationale festivals en congressen zijn onder de vaste gasten van de feesten. Al met al dus ingredienten voor zwoele salsanachten om nooit meer te vergeten.

Salsa reis Utrecht - Salerno

Regio
Met prachtige plekken als de Amalfi kust, Napels, Sorrento en Pompeï op steenworp afstand is er ook tussen de salsafeesten door genoeg te zien en te beleven.

Costiera Amalfitana Salsa reis Utrecht - Salerno                                                          Napoli Salsa reis Utrecht - Salerno

De mooiste kustlijn van Europa staat niet voor niets                                                 Geniet van ’s werelds beste pizza’s met
op de UNESCO Werelderfgoed lijst                                                                                uitzicht op de Vesuvius

Sorrento Salsa reis Utrecht - Salerno                                                         Pompeii - Salsa reis Utrecht - Salerno

Een Limoncello drinken in jetset-dorp Sorrento                                                         De magische opgravingen van Pompeii

Periode
Er zijn drie verschillende opties om mee te gaan naar Salerno. Union Salsa Dance Company biedt twee mogelijkheden voor een 5-daagse reis en de mogelijkheid om 12 dagen salsavakantie te vieren.

Reis 1:
5 dagen
Aankomst:         16 juli 2015
Vertrek:              20 juli 2015

Reis 2:
5 dagen
Aankomst:         23 juli 2015
Vertrek:              27 juli 2015

Reis 3:
12 dagen
Aankomst:         16 juli 2015
Vertrek:              27 juli 2015

We vertrekken vanuit Schiphol en vliegen op de luchthaven van Napels. Vervoer vanaf de luchthaven in Italië is geregeld. Gezien we met z’n allen dezelfde vluchten hebben is er vast ook wel iets te regelen om vanuit Utrecht te carpoolen naar Schiphol.

 

Kosten
De kosten zijn erg afhankelijk van de vliegticket prijs. Met het hotel en de feesten is er al een prijsafspraak met de luchtvaartmaatschappij blijkt het duurder om als groep te boeken. De hieronder genoemde prijs ranges zijn inclusief:

  • Vliegticket
  • Hotelovernachtingen met ontbijt
  • Toegang tot beachclub met zwebad, eigen parasol en strandbedje
  • Toegang tot alle feesten
  • Vervoer in Italië

5-daagse salsareis
Tussen € 550,- en € 650,- per persoon

12-daagse salsareis
Tussen € 1050,- en € 1150,- per persoon

Op de bestemming zelf vallen de kosten erg mee. Voor het diner kan je rekeninghouden met € 7,- tot € 12,-per avond.
Een pizza kost gemiddeld € 3,50!!!!

Richtprijzen
Prijzen zijn tevens op basis van 2 – of 3-persoonskamers. Je krijgt dus een kamergenoot. Uiteraard houden wij rekening met wensen in de kamerindeling. Een éénpersoonskamer behoort ook tot de opties. De meerprijs is in overleg met het hotel.

Informatie
Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of bel: 06 37 30 30 65

pizza