Online Dansworkshops

Mis jij het samen met je/een groep dansen en les volgen? De gezelligheid en het gezelschap van de andere dansers. We hebben een oplossing! Vanaf nu geven we 2 keer per week een Live workshop in een leuke dansstijl! Je hoeft er niet voor de deur uit, je hebt zelfs geen eigen partner nodig. Alle lessen zijn gewoon online in je eigen huiskamer te volgen. Jouw favoriete Union-docenten staan voor je klaar, precies zoals je gewend bent.

De eerstvolgende Online Workshops die op de planning staan bij Union:

LATIN FITNESS
Iedere Zondag
Tijd: 12.00-13.00 uur
Deelname: €9,- p.p.

LADY-STYLING SALSA
Dinsdag 9 februari
Tijd: 21.00-22.00 uur
Deelname: €12,50 p.p.

LADY-STYLING SALSA
Dinsdag 16 februari
Tijd: 21.00-22.00 uur
Deelname: €12,50 p.p.

 

Wat is een online workshop?

Tijdens een workshop kun je in korte tijd een dansstijl onder de knie krijgen of perfectioneren. In één uur tijd word je helemaal klaargestoomd om de dansvloer op te gaan.

De online workshops worden twee keer per week georganiseerd. Iedere zondag een Latin Fitness les en iedere woensdag een aparte dansstijl. Wil jij meedoen? De lessen worden gegeven via de app “Zoom”. Op die manier blijf je rechtstreeks in contact met je medecursisten en je docent. Supergezellig, net als in een normale les!

Wil je je voor een van de workshops inschrijven? Dat kan hier!

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@unionsalsadancecompany.nl of bellen naar +31 6 37 30 30 65.