De Union Latin Lounge staat niet alleen bekend om de lekkerste Salsa, Bachata en Kizomba feesten en lessen. Je kan er ook terecht voor de lekkerste cocktails van Utrecht. Niet alleen wij vinden dat, maar ook de testers van nieuwsplatform InDeBuurt bestempelde de cocktails bij Union als de beste van de stad. Nu er in de Union Latin Lounge even geen activiteiten voor groepen georganiseerd mogen worden hoef jij niet zonder deze heerlijk cocktails. De experts van Union zorgen er voor dat jij ook thuis kan genieten van onze recepten. Sterker nog, voor alle ingrediënten kan je gewoon bij Union terecht. In complete pakketjes met de juiste hoeveelheden van de juiste drank (altijd van topkwaliteit), fruit, sappen en alle andere bouwstenen voor een home made Union-cocktail.

Bestel je cocktails online

Wil jij thuis de cocktailkoning spelen en jouw huisgenoten een professionele cocktail bezorgen. Bij Union kan jij alle ingredienten, precies zoals je die onze cocktails gewend bent, in hapklare hoeveelheden bestellen. De pakketjes zijn te verkrijgen voor slechts €9,95 per cocktail. Het enige wat jij zelf nog moet toevoegen is ijs (en wat liefde en skills natuurlijk).

 

Bestel hier je Cocktails >

Gratis cocktailworkshop

Weet jij nog niet precies hoe je de cocktail in elkaar moet zetten? Geen probleem. De experts van de Union Latin Lounge staan voor je klaar om je alle technieken en achtergronden van de cocktails te leren. Bij alle cocktails is een QR-code toegevoegd naar een duidelijke cocktailworkshop op video. Zo weet je zeker dat je de lekkerste cocktails serveert.

 

Cocktails van deze week

 Classic Mojito
Havana Club – Munt – Limoen – Soda
 Sex on the Beach
Vodka – Peach Tree – Cranberry – Orange
 Pisco Sour
Pisco – Limoen – Simple Syrup – Eiwit
 Caipirinha
Cachaça – Limoen – Rietsuiker
 Cosmopolitan
Vodka – Cointreau – Limoen – Cranberry
 Limoncello-Tonic
Limoncello d’Amalfi – Munt – Limoen – Tonic

Gratis ijs en cups

Wil jij direct kunnen genieten van je cocktails? Je kan bij het ophalen van je pakketje direct GRATIS een plastic bekertje met ijs krijgen. Je hoeft je alleen maar even te melden in de Union Latin Lounge op Biltstraat 37 in Utrecht.