Ben jij een gevorderde salsadanser en wil je dolgraag je dansmoves perfectioneren? En kom je er in de reguliere lessen niet aan toe om je volledig te focussen op het verbeteren van je danstechnieken? Dan ben je bij Union aan het goede adres. We starten binnenkort namelijk een super leerzame cursus speciaal voor jou: Personal Performance Training!

Vanaf 14 mei gaan we van start met een gevorderde salsacursus volgens geheel nieuw concept. We leren je geen nieuwe combinaties, maar focussen puur op de techniek. Iedere les komt één specifiek onderwerp aan bod zoals; spotten, draaitechnieken, leiden en volgen, dips & tricks, body movements en musicality. Met veel individuele oefeningen en persoonlijke tips laten we je alles uit jezelf en het onderwerp halen. Zo word je les na les een nóg completere danser. De lessen vinden elke dinsdag plaats tussen 18.30 en 19.30 uur.

Om het tempo in de groep hoog te houden is salsa-ervaring een must. Cursisten moeten minimaal het niveau Gevorderd 1 beheersen. Je kunt tijdens de lessen rekenen op veel persoonlijke aandacht en tips.

Personal Performance Training

✔ Geen Combinaties
✔ 100% Training
✔ Veel Persoonlijke Aandacht
✔ Ingangseis: minimaal Salsa Gevorderd 1

Eén reeks duurt zeven weken en kost € 85,-. In iedere reeks stellen we één of twee onderwerpen centraal om aan te werken. Verwacht veel individuele oefeningen om ook buiten de lessen mee aan de slag te kunnen en zo een nog completere danser te worden.

  • Start: Dinsdag 14 mei 2024
  • 18.30-19.30 uur
  • 7 lessen van een uur voor € 85,-
  • Union Latin Lounge, Biltstraat 37, Utrecht
Inschrijven voor Cursus >