Wie zich al een tijdje op de dansvloer van Union Salsa Dance Company begeeft, heeft ongetwijfeld weleens over onze bootcamps Bachata Sensual gehoord. Editie na editie zijn deze zo’n succes, dat we er gewoon weer een organiseren! Dit keer kun je bij ons terecht op zaterdag 19 november.

Bachata Sensual is dé trend op bachatagebied. Het is een elegante en sensuele dansstijl die veel body rolls en andere sexy bewegingen bevat. Bij Union krijg je 25 februari de kans om Bachata Sensual in 3,5 uur tijd onder de knie te krijgen.

Professionele docenten
De bootcamp wordt gegeven door de topdocenten uit het Union-docententeam: Lieve en Stefan. Zij zijn al jaren niet weg te denken uit de Nederlandse Bachata wereld. Met al 1000-den lesuren achter haar naam weet Lieve het maximale uit jezelf, de dans en de muziek te halen. Met haar kenmerkende sensuele bewegingen betovert Lieve iedere dansvloer in Nederland. Stefan danst in het internationale showteam van Marco en Sara. Nu leren zij jullie deze bootcamp hun mooiste en spectaculairste moves. Het tweede niveau van deze bootcamp wordt gegeven door opkomend Bachata-talent Eveline. Al jaren danst zij op professioneel niveau en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Bachata Sensual.

Niveaus
Of je nu al een ervaren danser bent of nog nooit bachata gedanst hebt: dat maakt niet uit. De bootcamp wordt gegeven op twee verschillende niveaus. Er is een groep met ervaren bachateros voor de spectaculairste moves, en een groep voor de minder ervaren dansers waar eerst wordt stilgestaan bij de basisstappen en -bewegingen van Bachata Sensual.

 

 

 

Alles op een rijtje:

Datum: zaterdag 25 februari
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Union Latin Lounge, Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: € 35,- (3,5 uur les)

Sta je te springen om mee te doen? Wacht niet langer en schrijf je nu in! We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

 

LET OP: Wachtlijst voor Dames zònder partner

Inschrijven Bootcamp >