Wie zich al een tijdje op de dansvloer van Union Salsa Dance Company begeeft, heeft ongetwijfeld weleens over onze bootcamps Bachata Sensual gehoord. Editie na editie zijn deze zo’n succes, dat we er gewoon weer een organiseren! Dit keer kun je bij ons terecht op zaterdag 12 december.

Bachata Sensual is dé trend op bachatagebied. Het is een elegante en sensuele dansstijl die veel body rolls en andere sexy bewegingen bevat. Bij Union krijg je 21 augustus de kans om Bachata Sensual in 3,5 uur tijd onder de knie te krijgen.

 

Professionele docenten
De bootcamp wordt gegeven door twee toptalenten in de bachatawereld, Union-docente Lieve is al jaren niet meer weg te denken uit de Utrechtse Bachatawereld. Wekelijks geeft zijn op verschillende niveau’s bachatalessen bij Union Salsa. Haar voorliefde voor Bachata Sensual ontwikkelde ze samen met haar partner Jeroen. Iedereen die wel eens op één van de socials van Union is geweest herkent haar zwoele, elegante manier van dansen. Nu is het jouw kans om haar mooiste moves ook te leren in een 3,5 uur durende bootcamp.

Niveau
Of je nu al een ervaren danser bent of nog nooit bachata gedanst hebt: dat maakt niet uit. Bij Union hebben we altijd een leuke les voor je. Deze bootcamp wordt gegeven op intermediate niveau. Dat betekent dat wij er vanuit gaan dat je de basics van bachata al enigszins onder de knie hebt. Zo kunnen we direct beginnen met een spectaculaire move. Heb jij nog geen bachata-ervaring? Geen probleem. Iedere zaterdag kan je om 12:30 een bachatales bijwonen op beginners niveau. Na enkele lessen ben je al klaargestoomd om deel te nemen aan deze bootcamp.

 

 

Alles op een rijtje:
Datum: zondag 12 december 2021
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Union Latin Lounge, Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: € 35,- (3,5 uur les)
LET OP: Alleen nog plek voor HEREN & KOPPELS

Sta je te springen om mee te doen? Wacht niet langer en schrijf je nu in! We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

 

 

Inschrijven Bootcamp >