Leer in 3,5 uur Bachata Sensual tijdens onze nieuwe bootcamp

Wie zich al een tijdje op de dansvloer van Union Salsa Dance Company begeeft, heeft ongetwijfeld weleens over onze bootcamps Bachata Sensual gehoord. Editie na editie zijn deze zo’n succes, dat we er gewoon weer een organiseren! Dit keer kun je bij ons terecht op zaterdag 21 augustus.

Bachata Sensual is dé trend op bachatagebied. Het is een elegante en sensuele dansstijl die veel body rolls en andere sexy bewegingen bevat. Bij Union krijg je 21 augustus de kans om Bachata Sensual in 3,5 uur tijd onder de knie te krijgen.

 

Professionele docenten
De bootcamp wordt gegeven door de nieuwe toptalenten in de bachatawereld, Amber en Jermaine. Het danstalent van Amber ontwikkelde al vanaf haar 3e levensjaar. Om op haar 13e al te worden toegelaten op de Nationale Ballet Academie. Vanuit hier specialiseerde zij zich in verschillende Latin dansen met een speciale intresse in Bachata Sensual. Sinds enkele jaren vormt Amber een team met de ervaren Bachatero Jermaine. Op jonge leeftijd al begonnen als hiphop danser inmiddels al 10 jaar niet meer weg te denken uit de Latin scene.

Niveaus
Of je nu al een ervaren danser bent of nog nooit bachata gedanst hebt: dat maakt niet uit. De bootcamp wordt gegeven op twee verschillende niveaus. Er is een groep met ervaren bachateros voor de spectaculairste moves, en een groep voor de minder ervaren dansers waar eerst wordt stilgestaan bij de basisstappen en -bewegingen van Bachata Sensual.

 

 

Alles op een rijtje:
Datum: zaterdag 21 augustus 2021
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Union Latin Lounge, Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: € 35,- (3,5 uur les)

Sta je te springen om mee te doen? Wacht niet langer en schrijf je nu in! We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

 

 

Inschrijven Bootcamp >