Wie zich al een tijdje op de dansvloer van Union Salsa Dance Company begeeft, heeft ongetwijfeld weleens over onze bootcamps Bachata Sensual gehoord. Ze zijn een blijvend succes, en na een jaar van weinig tot niet dansen is het weer zover: we organiseren niet één, maar twee Bachata Sensual bootcamps!

Voor wie Bachata Sensual nog niet kent: het is dé trend op bachata-gebied. Het is een elegante en sensuele dansstijl die veel body rolls en andere sexy bewegingen bevat. Op donderdag 4 en donderdag 11 maart van 18:30 tot 20:30 kun je online bij ons terecht om je bachata moves opnieuw uit de kast te halen of ze juist te ontdekken! Online inderdaad, want we willen wel dat het coronaproof blijft. Samen met je danspartner kun je vanuit je woonkamer via Zoom deze bootcamp volgen. Met als bijkomend voordeel: er is onbeperkt plek! Heb je nog geen partner kunnen vinden? Via onze facebookgroep vind je er snel één! kimmy schmidt dancing GIF by Unbreakable Kimmy Schmidt
Inschrijven Bootcamp > ✔ Dé trend op bachata-gebied
✔ Praktijkgericht en direct toepasbaar
✔ Gewoon vanuit je eigen woonkamer
✔ Onbeperkt plek voor koppels
Irene en Dylan zullen de bootcamps voor jullie verzorgen. Donderdag 4 maart geven we een bootcamp op beginners-intermediate niveau, en donderdag 11 maart op intermediate-gevorderd niveau.

Alles op een rijtje:

Bootcamp Bachata Sensual beginners/intermediate niveau

Datum: Donderdag 4 maart 2021
Tijd: 18:30-20:30 uur
Locatie: in je eigen woonkamer, via zoom
Kosten: €32,50 per koppel

Bootcamp Bachata Sensual intermediate/gevorderd niveau

Datum: Donderdag 11 maart 2021
Tijd: 18:30-20:30 uur
Locatie: in je eigen woonkamer, via zoom
Kosten: €32,50 per koppel

Sta je te springen om mee te doen? Wacht niet langer en schrijf jezelf en je danspartner nu in!

Happy So Excited GIF