Union Salsa Dance Company biedt veel meer dan alleen danslessen. In de Union Latin Lounge kun je ook terecht voor socials en vrijdansavonden, waar je heerlijk kunt dansen en chillen! Iedere donderdag en zaterdagavond organiseert Union Salsa Latin Practice Nights. Neem je vrienden mee en kom gerust een keer de sfeer proeven. Gezelligheid gegarandeerd aan de Biltstraat 37 te Utrecht!

Vanaf 25 september 2021 is er goed nieuws voor dansscholen! Na lange tijd kan er weer volop gedanst worden zonder enige vorm van restrictie. De anderhalve-meter-maatregel is ingetrokken en voor danslessen of vrijdans-avonden is geen reserveringsplicht of qr-code nodig.

We vragen een bijdrage van €7,50 per persoon voor deelname aan de practice nights. Cursisten van Union Salsa krijgen daar nog een extra korting op.

Openingstijden

Donderdag: 21:00 – 01:00
Zaterdag: 20:00 – 00:00

✔ Korting voor Union-Cursisten
✔ Reserveren niet verplicht
✔ Geen qr-plicht voor dansen

De bar is (voorlopig) tot 00:00 geopend. Wie wat daar iets wil bestellen zal volgens de coronamaatregelen van de Nederlandse overheid in het bezit moeten zijn van een qr-code binnen de corona check app.

Tijdens de Latin Practice Nights zijn beide zalen van de Union Latin Lounge geopend. (Op donderdag zaal 2 vanaf 22:30.) Iedere zaal met een eigen muziekstijl.

Zaal 1: 80% Salsa / 20% Bachata
Zaal 2: 80% Bachata / 20% Kizomba