Eindelijk is het weer tijd voor nieuwe danslessen! Heb jij altijd al een nieuwe dansstijl willen uitproberen of kunnen juist je oude dansmoves een opfrisbeurt gebruiken? Lees dan gauw verder.

Op zaterdag 12 juni 2021 krijg je bij Union dé kans om een begin te maken aan je goede voornemens. Dan organiseren we namelijk een Workshop Day waar je vijf nieuwe dansstijlen kunt proberen. Dus heb jij altijd al willen weten of kizomba, bachata, salsa, reggaeton of latin fitness iets voor jou is? Daar kun je nu achter komen. En het mooie is: de workshops zijn helemaal gratis.

Alle lessen duren zo’n 45 minuten. Danservaring is niet nodig. Alle workshops zijn geschikt voor alle niveau’s (tenzij anders aangegeven). Dus ook als absolute beginner kan je gewoon meedoen.

Inschrijven Workshops >

De planning ziet er als volgt uit:

Latin fitness -> 13.00 (VOL)
Latin Fitness is perfect voor iedereen die van Latin-muziek houdt én aan z’n figuur wil werken. De intensieve dansbewegingen maken Latin Fitness namelijk een echte work-out. Het voordeel: door de fijne Latin-beats heb je niet eens door dat je intensief aan het sporten bent!Bachata -> 13:15 (interm/gev level) | 14:15 | 15:00
Bachata is een zwoele dans uit de Dominicaanse Republiek, waar de passie en romantiek van afspatten.Salsa en merengue -> 14:00 | 15:15 | 16:00 (interm/gev level)
Salsa is de meest populaire dans uit Latijns-Amerika. Niet alleen in Zuid-Amerika wordt er salsa gedanst, ook in Utrecht zijn er duizenden salsadansers actief.

Reggaeton -> 16:15
Met hits van J Balvin, Daddy Yankee en Nicky Jam is reggaeton niet meer weg te denken uit de toplijsten van nu. Stap een willekeurige club of café in en je hoort de vrolijke, zomerse beats al op je afkomen. Maar hoe kun je daar nu het best op dansen? Dat kun je nu leren!

Kizomba -> 17:00
Kizomba is de populaire Angolese vorm van de tango. Kizomba kenmerkt zich als sensuele dans.

Lady Styling -> 17:15
Bij Lady Styling werk je aan je vrouwelijke bewegingen om nóg meer te shinen op de dansvloer. In de lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa. Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen en schouders wordt ook veel aandacht besteed aan technieken als spinning, body rolls en isolation. Deze vormen een fundering voor een complete danseres.

Union Latin Lounge
Onze lounge bevindt zich in de Biltstraat, in het centrum van Utrecht. Hier hebben we twee stijlvolle areas die beide voorzien zijn van goede klimaatbeheersing en luchtverversing, de modernste geluidsinstallaties en grote spiegels. Dagelijks worden hier allerlei verschillende danslessen gegeven. In de Union Latin Lounge schenken we bovendien de beste Latijns-Amerikaanse koffies en cocktails.

Tijdens de Workshop Day zijn allebei onze danszalen geopend. Om iedereen veilig de ruimte te bieden is er slechts een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in en bemachtig jouw plek in één of meerdere workshops.

Tot 12 juni!

Union Salsa Dance Company
Biltstraat 37, Utrecht
06- 37 30 30
info@unionsalsadancecompany.nl
Inschrijven Workshops >