LEER BACHATA DOMINICANA IN 7 WEKEN

 

 Meest Swingende Bachatavorm
 Geen Eigen Partner Nodig
 Door Showdanseres Liza
 Grootste Salsaschool van Utrecht

Bachata Dominicana

Deze stijl is duidelijk te herkennen de snelle muziek. Bachata dominicana wordt ook wel bachata auténtica genoemd, omdat het om de originele bachatastijl gaat. In tegenstelling tot de andere dansen wordt hierbij veel op de plek of in een kleine vierkante beweging gedanst. Dominicana is niet zozeer gericht op body movements, maar des te meer op footwork. Een goed gevoel van musicality is bij deze dansstijl gewenst. Dansers weten perfect spontaan in te spelen op de beats, breaks en muziekveranderingen. Er wordt op enige afstand van elkaar gedanst terwijl men elkaars handen vasthoudt.

In onze lessen duiken we dieper in de traditionele stappen, bewegingen en ritmes die deze stijl uniek maken. We leggen de nadruk op de connectie met de muziek, de subtiele voetwerktechnieken en de lichaamsbewegingen die deze bachata-stijl kenmerken.

Docente
Je leert deze traditionele vorm van Bachata van niemand minder dan onze ervaren docente en bachata-artiest, Liza. Met een rijke achtergrond als internationale showdanseres heeft Liza uitgebreide ervaring in traditionele Bachata. Ze heeft talloze keren gereisd naar de Dominicaanse Republiek om zich te verdiepen in deze stijl, waardoor ze een diepgaand begrip en enorm veel passie heeft ontwikkeld van de authentieke dans en haar roots.

* * Alle Info Op Een Rij * *
Start: Zondag 21 januari 2024
Tijd: 17:00 – 18:00
Locatie: Union Latin Lounge
Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: € 85,- per deelnemer

 

Inschrijven Cursus >

Meer over de verschillende Bachatastijlen: Lees er alles over in onze BLOG