Het zomerse salsa-aanbod van Union Salsa Dance Company in Utrecht

Geen vakantie op de planning? Geen zorgen, dankzij Union Salsa Dance Company hoef je niet stil te zitten. Wij bieden de hele zomer losse salsalessen voor de thuisblijvers. Iedere dinsdagavond kan je gezellig naar de les komen, ongeacht je niveau. Er is voor ieder wat wils. Ook als je wél op vakantie gaat en niet elke week aanwezig kunt zijn, is dat geen probleem. Je kan namelijk per les bepalen of je meedoet. Iedere week worden er nieuwe combinaties behandeld. Je mist dus nooit de technieken van een les waar je niet bij aanwezig was. De lessen zijn bedoeld voor iedereen die zin heeft om te dansen. Of je nu al les hebt bij Union Salsa Dance Company of niet, iedereen is welkom!Maak Utrecht Tropisch deze zomer

Heb jij nog lessen uit je cursus te goed omdat je die hebt gemist? Dan mag je die ook in de zomer op dinsdagavond inhalen.

Boek nu en krijg korting
Wie de lessen al in juni 2017 boekt, betaalt in plaats van de gebruikelijke € 10,- nu maar € 8,- per les. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want er is maar een beperkt aantal plekken per avond!

Dennis Button 2 nieuwStart: Dinsdag 18 juli
Laatste losse les: Dinsdag 8 augustus

Tijdschema
19:00 – Gevorderd
20:00 – Intermediate
21:00 – Beginners

Locatie: Union Latin Lounge, Biltstraat 37, Utrecht
De lessen worden gegeven door showdansers bij Güiramigos en leden van het Union Salsa Docententeam, Dennis en Liza.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website.

Naast de losse lessen biedt Union Salsa Dance Company deze zomer ook nog een aantal snelcursussen aan. Leer bijvoorbeeld Salsa of Bachata dansen in slechts 4 weken!
Kijk hier voor meer informatie.