Bootcamp Bachatatango in Utrecht door Union Salsa Dance Company!

Maak je klaar voor een opwindende mix van sensualiteit en passie! Union Salsa Dance Company oragniseert op zaterdag 3 februari 2024 een uitdagende bootcamp Bachatatango in Utrecht! Duik in de zwoele ritmes van bachata die naadloos samensmelten met de dramatische flair van de tango, wat een onvergetelijke danservaring belooft. Ga met ons mee voor een middag vol ritmische verbinding, vurig voetenwerk en de onmiskenbare allure van Bachatatango!

Bachatango: waar sensualiteit en elegantie samenkomen

Bachatango, een boeiende mix van bachata en tango, brengt de vloeiende sensualiteit van bachata samen met de gestructureerde elegantie van tango. Ontstaan ​​uit de samensmelting van deze iconische Latijns-Amerikaanse dansvormen, biedt Bachatatango een betoverende ervaring voor dansers van alle niveaus. Navigeer door spannende tangopatronen doordrenkt met de intieme verbinding en sensuele bewegingen van bachata. Deze workshop is jouw kans om jezelf onder te dompelen in de magie van Bachatatango, waarbij elke stap een verhaal vertelt en elke beat pulseert van emotie.

Workshopdetails: Onthulling van de geheimen van Bachatatango

Doe mee aan onze 3,5 uur durende workshop in de levendige studio van Union Salsa Dance Company in Utrecht, onder leiding van ervaren instructeurs. Ontdek de geschiedenis van Bachatatango, met essentiële technieken, partnerrelaties en de kunst van het naadloos overgaan tussen sensuele bachata en dramatische tango-elementen. Deze meeslepende ervaring kost slechts 39 euro per persoon en staat open voor alle vaardigheidsniveaus. Verzeker je nu van een plekje voor een avond vol dans, verbinding en de onweerstaanbare allure van Bachatatango. Mis deze unieke kans niet om je dansvaardigheden te verbeteren en maak deel uit van een gemeenschap die jouw passie voor de ritmische samensmelting van bachata en tango deelt!

 

 

 

 

 

Inschrijven Bootcamp >