Nieuwe beginnerscursus SALSA: Vrijdag 19 mei 2023 >> ((20:30 – 21:30))

Union Salsa Dance Company biedt professionele salsalessen voor alle leeftijden. Tijdens de lessen leren we je de basis en focussen we op houding en styling. Op deze manier leer je goed dansen onder leiding van professionele docenten. Wanneer de basis van de salsa is gelegd, voegen we meer techniek toe aan de lessen. De pasjes en moves die je hier leert kun je direct toepassen op een van onze salsafeesten in Utrecht.

Salsalessen in Utrecht

✔ Geen Eigen Danspartner Nodig

✔ Wekelijks Gratis Proefles

✔ Extra Korting voor Studenten

✔ Grootste Salsaschool van Nederland

 

Kosten en lestijden

De kosten van Salsalessen zijn als volgt: € 79,- voor 7 lessen van 60 minuten. De lessen worden iedere dag van de week gegeven in Utrecht op verschillende niveau’s. Bekijk hier het lesrooster. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier of neem bij vragen contact op via info@unionsalsadancecompany.nl

Gratis Proefles

Iedere vrijdag organiseert Union Salsa een gratis proefles salsa speciaal voor beginners. Om 19:30 staan onze topdocenten voor je klaar om je alle basics van onze favoriete dans aan je te leren. De proefles duurt ongeveer 50 minuten en wordt gegeven in de Union Latin Lounge aan de Biltstraat 37 in Utrecht. Meld je hier aan om mee te doen.

Wat is Salsa?

Salsa is de bekendste en populairste Latindans te wereld. Op iedere plek waar je komt vind je wel mensen die salsadansen. Of het nu in Nederland, in (Latijns-)Amerika of Australie is, iedere stad of dorp heeft wel een salsadansplek. Zwoele bewegingen worden gecombineerd met show-elementen en snelle draaien op de opzwepende beats van de muziek. Salsa is ontstaan uit verschillende Latin-muziekstijlen en bijbehorende dansen. Latijns-Amerikaanse immigranten uit onder andere Cuba, Puerto Rico en Colombia brachten hun dans mee naar de Verenigde Staten waarvandaar het de rest van de wereld veroverde. Ook in Utrecht kan je al ruim 35 jaar lang iedere dag van de week salsa dansen bij Union Salsa Dance Company.