Halloween komt eraan, en bij Union gaan we het natuurlijk groots vieren! Het wordt een spooktaculaire avond vol muziek, dans en verkleedplezier, waarbij je zelfs de kans hebt om een prijs te winnen voor het beste kostuum. Maar wat ís nou eigenlijk een goede Halloween outfit? Wij hebben alvast een paar leuke opties voor jullie bedacht. 

Salsa Vampire

Transformeer jezelf in een verleidelijke Salsa Vampire. Je kan het zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wil, maar begin bijvoorbeeld bij een zwarte dansoutfit met rode accenten. Wat dacht je van zwarte schoenen met rode zolen? Voeg ook nog een elegante (maar ook praktische!) cape toe om je dansbewegingen nog dramatischer te maken. En vergeet niet om vampierachtige accessoires zoals scherpe tanden en nepbloed toe te voegen voor de spooky vibes.

Bachata Bat

Vlieg de dansvloer op als een vleermuis! Begin bij een zwarte jurk of zwart overhemd met vleermuisvleugels. Zorg er wel voor dat deze niet te groot zijn of enorm in de weg zitten voor jezelf én voor anderen, anders kom je wellicht in onhandige situaties terecht tijdens het dansen. Een bachata bat draagt daarbij natuurlijk zijn of haar dansschoenen om de look compleet te maken. Dans met gracieuze vleugelbewegingen en vladder rond op de dansvloer en bij de lounge.

Kizomba Zombie

Ga voor een onvergetelijke Kizomba Zombie-look. Laat je kleding eruitzien als een zombie met versleten en vervallen stoffen. Gebruik bijvoorbeeld een oud laken of dekbedovertrek, scheur die in stukken en wikkel jezelf ermee in. Voeg sieraden en amuletten toe om je outfit een authentiek tintje te geven. Dans de langzame, sensuele Kizomba-bewegingen en beeld je in dat je een echte zombie bent. Creëer een spannende combinatie van elegantie en griezeligheid.

Rueda of Fortune

Speel een dansspel met je vrienden en draag een Rueda of Fortune-kostuum. Kies voor een kleurrijk en opvallend kostuum dat doet denken aan de gezelligheid van Rueda de Casino. Voeg speelse accessoires toe zoals een draaiend rad van fortuin (misschien kan je deze meenemen of zelfs op een bepaalde manier vastmaken aan je kostuum. Get creative!). Draai het rad van fortuin op de dansvloer om te bepalen welke dansbewegingen er komen, met wie je gaat dansen of welke cocktail je gaat drinken!

High Heels Diva

Stralend en vol zelfvertrouwen dansen als een High Heels Diva is de sleutel tot dit kostuum. Kies voor een glamoureuze dansoutfit met stralende stoffen en onweerstaanbare details. Misschien kan je een kroontje op zetten of enorme glinsterende oorbellen dragen. Ga ook vooral all out met je make up en voeg hier en daar eventueel wat nepbloed toe aan je look. Het hoogtepunt van deze look zijn natuurlijk de hoge hakken. Dans vol zelfvertrouwen en elegantie op de dansvloer en steel de show.

Cubana Coven

Combineer de Cubaanse cultuur met een betoverend heksenthema en word een deel van de Cubana Coven. Kies voor een kleurrijk kostuum dat doet denken aan het warme en kleurrijke Cuba. Voeg heksenhoeden en bezemstelen als accessoires toe om de heksensfeer te versterken. Dans met het ritme van Cubaanse muziek en voeg een vleugje magie toe aan je dansbewegingen. Het resultaat is een unieke combinatie van Cubaanse warmte en mysterieuze hekserij.

Hier waren alvast een paar ideetjes voor komende Halloween, maar gebruik vooral ook je eigen creativiteit en kom op je allermooist, want wie weet ben jij wel de enige echte Union Halloween Prince(ss) van dit jaar. Tot 28 oktober!