De feestdagen komen er weer aan! Voor sommigen de mooiste tijd van het jaar, voor anderen een tijd die vooral gepaard gaat met stress en gevoelens van verplichtingen. Wat het nou ook voor jou mag zijn, met deze tips wordt het er alleen maar leuker op! 

1. Ontsnap aan Ellenlange Kerstdiners met een Dansje:

Kerst brengt vaak lange, feestelijke, maar soms helaas ook wat stressvolle diners met (schoon)familie met zich mee. Maar waarom niet wat gezelligheid en ontspanning toevoegen? Zet een lekker muziekje op, nodig je familie uit op de dansvloer en maak van het kerstdiner een feestelijk dansfestijn. Het kan een ijsbreker zijn en ervoor zorgen dat de spanning van de avond verdwijnt. Maar ook als er helemaal geen spanning in de lucht hangt, is het een leuke afwisseling van al dat eindeloze zitten aan de eettafel. En zo kan jij stiekem toch nog je eigen dansavond creëren, nadat je de Union Salsa Night moest missen door alle kerstplannen. 😉

2. Kerstcadeautjes!

Verras je vrienden dit jaar met originele kerstcadeautjes. Denk aan een losse dansles in de stijl van hun keuze, die jullie samen kunnen volgen. Dé manier om je vrienden kennis te laten maken met een nieuwe hobby! En voor jou ook leuk als ze overtuigd worden, want dan heb jij er weer een maatje bij met wie je samen naar dansavonden kan gaan in de toekomst. Win win, dus.
Vieren jullie zelf thuis kerst met cadeautjes en weet je nog niet wat je moet vragen? Misschien kan je denken aan comfortabele dansschoenen of een online danscursus (bijvoorbeeld techniek of musicality) van Union Salsa.

3. Kerst vieren met je Salsa vrienden

Als je al danslessen volgt bij Union, waarom niet de feestdagen doorbrengen met je dansvrienden? Organiseer een avond vol feestelijk dobbelspelplezier. Laat de dansgroep samenkomen, deel cadeautjes uit en geniet van elkaars gezelschap. Het wordt een avond om te lachen, te dansen en goede herinneringen te creëren met mensen die dezelfde passie delen. Misschien houd je er wel een hechte vriendschap aan over.

4. Oud en Nieuw Feestje bij Union:

Sluit het jaar af met een knal en begroet het nieuwe jaar met energie en positieve vibes op het Oud en Nieuw feestje bij Union. Of je nu solo komt of met vrienden, Union is de perfecte plek om te dansen, te genieten en samen het nieuwe jaar in te luiden met mensen vanuit het hele land die dezelfde passie delen: dansen! Laat jezelf schitterend op de dansvloer het nieuwe jaar ingaan!

5. Dans je Goede Voornemens in:

Vind je goede voornemens ook altijd een beetje suf, en zijn ze eigenlijk elk jaar ook hetzelfde? Misschien kan je dit jaar een leuk of grappig en vooral haalbaar voornemen bedenken dat met dans te maken heeft. Denk aan: de beginnerspasjes van een nieuwe dansstijl leren, een keer een dansvideo (laten) maken van jezelf (en die misschien wel delen op social media), iemand ten dans vragen die je nog nooit hebt durven vragen of naar een dansfeestje in een nieuwe stad gaan! Het kan helpen om samen met vrienden gezamenlijke doelen voor het komende jaar te maken. Samen dansend het nieuwe jaar inluiden, zorgt voor positieve energie en een sterke start van 2024.