Zaterdag 26 januari is het feest bij Union Salsa Dance Company. Die avond trekken we alle toeters, bellen en salsabeats uit de kast om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Als je de datum nog niet had geblokt in je agenda: vijf redenen om dat nu te doen.

 

 

1. Er is een unieke, spectaculaire workshop Bachata Acrobática.

Wil jij je bachata-moves een extra dimensie geven? Dan is 26 januari jouw avond, want tijdens de Saturday Salsa Night organiseren we voor de allereerste keer een workshop Bachata Acrobática. En ja, dat is net zo spectaculair als het klinkt. Denk aan tricks, dips, indrukwekkende arm-moves en lifts.

Denk jij nu vooral: Bachata-wattes? Dan moet je even het filmpje hiernaast  kijken.

2. We hebben drie (!) top dj’s

De muziekkeuze tijdens het feest is reuze. Waar dj Alrick zich in de Top Area focust op verschillende stijlen bachata (Sensual, Dominicana, Urban en Romántica), ontfermen dj Emilia Mambo en dj Juan zich over de Main Area. Zij zullen elkaar afwisselen en laten stuk voor stuk horen waarom ze zo populair zijn. Bij Juan dans je op de allenieuwste salsahits en grootste klassiekers. Speciaal voor alle mamboliefhebbers draait Emilia haar fijnste mambo, salsa dura en charanga.

3. Je kunt gratis parkeren voor de deur

De Union Latin Lounge bevindt zich midden in het centrum van Utrecht, maar om parkeren hoef je je deze avond geen zorgen te maken. Je kunt in onze straat parkeren. Vanaf 23.00 uur is dat zelfs helemaal gratis.

4. Je leert leuke nieuwe mensen kennen

Union’s Saturday Salsa Nights zijn dé gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen danst met iedereen, dus binnen no time ben je in gesprek met mensen en is het ijs gebroken – ook perfect voor internationale studenten of expats. Het ziet ernaar uit dat de 26ste een drukke avond gaat worden – zowel met Union-cursisten als salseros van buitenaf. Goede dansers gegarandeerd.

5. De entree is gratis

Om het nóg aantrekkelijker te maken: al dit leuks krijg je helemaal voor noppes. Het enige wat we je vragen is een besteding van € 6 aan consumpties. Maar hey, van al dat dansen krijg je dorst, dus drinken zou je toch al wel, toch?

Zien we je daar? Vergeet je niet aan te melden voor het Facebook-evenement.

Meer informatie over onze Saturday Salsa Nights vind je hier.