Het zijn lastige tijden voor veel bedrijven. Zeker organisaties met hoge vaste lasten zoals een mooi pand, vast personeel en andere professionele faciliteiten. Ook voor Union Salsa geldt dat we alle steun kunnen gebruiken om deze Corona-crisis te overleven. Wij willen jullie ook na deze periode nog kunnen samenbrengen in de Union Latin Lounge. Draag jij Union Salsa en de salsa-community een warm hart toe? Er zijn 4 manieren waarop je ons kan helpen Union door deze tijd te loodsen. En allemaal vanuit je eigen huiskamer!

 

Volg Online Lessen

Speciaal voor deze stille danstijden organiseert Union Salsa online danslessen! Er zijn lessen om samen te doen en lessen om alleen te volgen. Slecht 24 euro per cursus of een maand lang ALLE lessen voor 59 euro.

SALSA & BACHATA LESSEN
 300+ Verschillende lessen
 Partnerwork – 12 Niveau’s
 Footwork & Styling – 4 Niveau’s
 Direct Contact met Union Docenten

 

 

 

 

 

Inschrijven Online Lessen >

 

Nodig je Vrienden Uit

Volg jij al online lessen of ben jij fan van onze normale danslessen? Vertel het verder. Nodig je vrienden uit om óók deel te nemen. Hoe leuk is het als je met je hele dansgroep ná deze crisis weer een flinke stap voorwaarts hebt gemaakt in jullie dansskills!

Ook nog niet dansende vrienden kan je uitnodigen. Er zijn zelfs lessen op beginnersniveau.

Ook het delen van onze Social Media berichten wordt meer dan ooit op prijs gesteld.

 

 

 

 

Online Lessen Delen >

 

Doe een Donatie

Heb jij geen tijd of behoefte aan online lessen. Je kan ze ook boeken puur las ondersteuning van jullie dansschool. Of doe een vrijwillige donatie aan ons.

Zo dragen jullie bij aan het voortbestaan van Union Salsa ná deze crisis. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe ontzettend blij wij zijn met ieder vorm van support.

 

 

 

 

Doneer Hier! >

 

 

Geef een Cadeaubon

Iedereen heeft wel bekenden, familie of vrienden die hij/zij ook zo’n fantastische tijd op de dansvloer gunt. De drempel voor velen is vaak hoog om zich in te schrijven voor een eerst cursus. Geef hen dat laatste duwtje (en ons een steuntje) in de rug door een Union Salsa Cadeaubon te geven.

Een leuk cadeau voor iemands een verjaardag, als hart onder de riem na een zware tijd of juist iemand een zomaar verrassen.

Je deelt daarmee niet alleen je die fantastische danspassie, maar draagt ook direct nieuwe Union-leden aan! Win-Win zo lijkt het ons.

 

 

 

 

Cadeaubon Bestellen >