* * * SATURDAY BACHATA SPECIAL * * *

ALWEER DE VOGENDE EDITIE! Na het enorme succes van de afgelopen Saturday Bachata Specials organiseren we in Februari opnieuw een 2-maandelijkse Bachata Special in Utrecht. De Union Latin Lounge staat dus iedere 2 maanden helemaal in het teken van de zwoelste Bachata!

✔ Entree Gratis (consumptie verplicht)
✔ DJ Sergio & DJ Juan
✔ Twee Danszalen
✔ Gratis Workshop Bachata!

Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we niemand minder dan DJ Sergio uitgenodigd. Als gespecialiseerde Bachata DJ voorziet hij de Main Area van de lekkerste Romantica’s, Sensuals en Urbans van dit moment. Tijd om helemaal los te gaan.

Natuurlijk mag op een avond in de Union Latin Lounge ook DJ Juan niet ontbreken. In de Top Area draait hij zijn beproefde mix van Salsa, Bachata en Kizomba.

We starten de Saturday Bachata Special om 21:00 met een uitdagende gratis workshop Bachata. Voor wie liever direct begint met dansen is de tweede dansvloer al open!

Main Area
✔ DJ Sergio
✔ Bachata (100%)

Top Area
✔ DJ Juan
✔ Salsa (80%), Bachata (10%), Kizomba (10%)

De entree is helemaal GRATIS! Bij binnenkomst krijg je een kaartje waarop je consumpties die avond genoteerd worden, zodat je eenmalig bij vertrek, aan de bar, kan afrekenen. De minimale besteding bedraagt 6 euro.

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan bij het Facebook-event en nodig meteen je vrienden uit! Houd er op de avond zelf rekening mee dat het druk kan worden. VOL = VOL!