Het is tijd om de nieuwste trend in Bachata te leren! Zaterdag 24 september openen wij weer onze deuren voor een nieuwe Bootcamp: Urban Bachata! Na drie overvolle vorige edities organiseren wij op veler verzoek een extra 3,5 uur durende bootcamp Urban Bachata om alle kneepjes van de dans onder de knie te krijgen.

Urban Bachata de nieuwste vorm van Bachata. Het kenmerkt zich door stoere bewegingen zoals popping & locking, gecombineerd met een vleugje sensual en invloeden uit de R&B en hiphop-scene. Tijdens de Bootcamp kun je in korte tijd Urban Bachata onder de knie krijgen. Hoe gaaf is dat? In 3,5 uur word je helemaal klaargestoomd om de dansvloer op te gaan.
 

Onze top Bachata docenten Eveline en Bastiaan zijn zowel in de Nederlandse Bachata scene als in de Hip Hop scene geen onbekenden. Al jaren dansen zij de sterren van de hemel en begeleiden ze nieuwe danstalenten naar grote hoogten. Ondertussen specialiseerden zij zich in de voor hen ultieme combinatie van Bachata met Hip Hop, de Urban Bachata stijl. Nu staan zij helemaal voor jou klaar om je met hun energieke lesmethode een onvergetelijke middag te bezorgen.

De afgelopen Bootcamps Urban Bachata waren helemaal vol. Wil jij zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet langer met inschrijven want VOL = VOL! Klik hier om je in te schrijven.

✔ Zaterdag 24 September

✔ Tijd: 13.00-16.30 uur

✔ Kosten: €35,- p.p.

✔ 3,5 uur plezier
LET OP: Wachtlijst voor Dames

 

Inschrijven voor Bootcamp >

Wil je eerst een Gratis Workshop Urban Bachata meedoen? Op zaterdag 17 september organiseren we onze maandelijkse Bachata Special Party. Dit keer openen we om 21:00 met een workshop Urban Bachata door Eveline en Bastiaan!

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@unionsalsadancecompany.nl of bellen naar +31 6 37 30 30 65. Of wandel gerust een keer binnen!

Union Salsa Dance Company
Biltstraat 37, Utrecht