Bootcamp Musicality: Play with the music!

Altijd al willen leren hoe je een break in de salsamuziek hoort aankomen? Wat doe je als de muziek in eens verandert? Hoe kan je je dansstijl aanpassen op de verschillende typen salsamuziek? Kortom: hoe kan je nóg meer op de muziek en melodie dansen in plaats van op alleen het ritme? Leer in één middag alle ins en outs van de musicality van salsa.

 

In het kort:

✔ Voorspel de muziek
Dans met gevoel
 Gave toepasbare dips
✔ Verrassende tricks

1, 2, 3 – 5, 6, 7 is waar de danser zich in het begin van zijn salsa carrière op focust. Logisch, wie wil leren dansen zal eerst het rite moeten doorgronden. Echter, er zit zóveel meer in een salsanummer. Een complete danser weet meer uit een nummer te halen dan alleen leiden en volgen op het ritme. De complete danser speelt binnen het ritme met de muziek.
Deze bootcamp is er op gericht om van jou een nog completere danser te maken. We leren je de verschillende facetten van de muziek te leren kennen, het verloop van een salsanummer te voorspellen en geven trucjes om steeds op exact het juiste moment een gave move in te zetten. Je leert een aantal toepasbare dips en tricks voor op de dansvloer en leren we je meer gevoel met een nummer te krijgen.

Deze bootcamp is geschikt voor iedere salsadanser vanaf intermediate niveau.

Wacht niet langer en schrijf je NU in!

Inschrijven voor Bootcamp >

Bootcamp Musicality

Zondag 10 December
Tijd: 13:00 – 16:30
Locatie: Union Latin Lounge
Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: €30,- per deelnemer