Fantastisch nieuws voor alle dansers in Nederland! Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om binnen te dansen. We gaan dan dus weer starten met ons reguliere lesrooster. Vanaf 1 juli kan je dus weer lessen volgen met je oude groep. Voor velen van jullie is het volgende nieuws wellicht nòg beter. Er was even sprake van dat iedereen, zoals in de Open Air Lessen, een vaste danspartner moest hebben. Echter, op 24 juni heeft de Nederlandse overheid besloten dat veilig genoeg is om voor dansers een uitzondering te maken op de 1,5-meter-regel. Concreet betekent dat dus dat we de lessen weer kunnen inrichten zoals je gewend bent.

Wij willen iedereen als dansschool de optie geven om te kiezen om door te wisselen van partner of om met een vaste danspartner de lessen te volgen. Beiden is mogelijk net als het zijn van hulpheer of hulpdame tijdens de lessen.
Daarnaast staat het je natuurlijk vrij om een mondkapje te dragen of gebruik te maken van ons desinfectiemiddel. Als je nog vragen hebt, dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Contact Opnemen >

 

Danslessen vanaf 1 juli 2020

✔ Geen vaste partner nodig
✔ Doorwisselen niet verplicht
✔ Zelfde rooster en groep als voorheen
✔ Mogelijkheid om gemiste lessen in te halen

In juni mogen we nog geen danslessen op onze mooie locatie verzorgen, maar de Union Latin Lounge is vanaf 1 juni al open voor een ieder die wil komen bijkletsen onder het genot van een goede kop koffie, een heerlijke cocktail en een van onze luxe borrelplankjes!

Uiteraard hebben we in de Union Latin Lounge extra hygiënemaatregelen genomen. Zo is er voor iedereen voldoende handontsmettingsmiddel aanwezig, papieren handdoekjes op de toiletten en extra medewerkers om alle zalen extra schoon te houden. Daarnaast hebben we een superkrachtige afzuiginstallatie die binnen 5 minuten alle lucht in het hele gebouw ververst. Dit zorgt er voor dat we de airconditioning ook gewoon aan kunnen zetten en we deze zomer heerlijk koel kunnen dansen.

 

Les tegoed van vóór Corona

Heb jij nog lessen over binnen jouw cursus? Deze lessen kan je vanaf 1 juli gewoon inzetten. We hervatten de lessen weer vanaf het punt dat we de pauze hebben ingelast. Uiteraard houden we er rekening mee dat veel van jullie een tijd niet hebben gedanst en zullen het lesprogramma aanpassen op de behoefte van de groep. Wil je alvast inkomen voor de lessen weer starten? We hebben alle lessen nu ook online staan. Zo kan je voor de lessen nog even snel oefenen met wat je een paar maanden geleden hebt geleerd. Je volgt al een hele online cursus voor slechts €24,-.

Inschrijven Online Les >

Heb jij nog bezwaren om al te beginnen met dansen of heb je geen partner kunnen vinden, je mag de lessen altijd op een ander moment inhalen.

Hopelijk kunnen we iedereen heel snel weer in goede gezondheid verwelkomen!