Professionele Salsa Workshop in Utrecht

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, verjaardag of andere gelegenheid en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Boek dan via Union Salsa Dance Company een workshop. Of je nu salsa, bachata, kizomba of een andere dans wil doen; ons aanbod is enorm. Wil je na afloop een cocktail drinken in onze lounge? Geen enkel probleem! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

 

Heb je geen voorkeur voor een specifieke dans? Dan raden wij je onze standaard workshop aan. Deze duurt 60 minuten en bestaat uit een mix tussen merengue (30 minuten) en salsa (30 minuten).

Workshop Merengue & Salsa 60 minuten:

✔  t/m 12 personen: € 125,-

✔  12-25 personen: € 175,-

✔ 25-40 personen: € 250,-

✔ 40+ personen: op aanvraag

Voor andere Latin dansstijlen of langere duur rekenen we een toeslag

Locatie

Wat de locatie van de workshop betreft zijn wij flexibel. Dit kan in onze eigen, sfeervolle, Union Latin Lounge zelf (voordeel: de lekkerste cocktails en andere drankjes binnen handbereik). De Union Latin Lounge bevind zich in het centrum van Utrecht met alle andere hotspots op steenworp afstand. Uiteraard is het ook mogelijk de workshop op een andere locatie te organiseren (buiten Utrecht worden reiskosten gerekend).

Union Latin Lounge
Biltstraat 37
3572 AD Utrecht

Extra voordelige cocktails

In de Union Latin Lounge kunnen we de workshop compleet maken met voor iedereen een cocktail. In combinatie met de workshop zijn deze dan extra voordelig!