Salsa voor studenten Utrecht

 

✔ Extra voordelige cursus

✔ Les in het centrum van Utrecht

✔ Focus op basis en styling

 

Speciaal om studenten in Utrecht de kans te geven salsa te leren dansen is er een studentencursus salsa. In zeven lessen van een uur leer je de salsa onder de knie krijgen. De studentencursussen zijn voordeliger dan de reguliere cursussen. Naast de speciale studentencursussen hebben we ook in de reguliere cursussen altijd plek gereserveerd voor studenten om tegen het studententarief deel te nemen. Geef bij je inschrijving aan dat je student bent. De studentenprijzen gelden dan voor alle cursussen salsa beginners 1 en 2.

Voor wie lid is van een  studentenvereniging uit Utrecht kan er nog een extra korting gelden. De leden van aangesloten verenigingen kunnen voor € 45, 7 weken salsa les volgen. Er zijn verschillende manieren voor studentenverenigingen om samen te werken met Union Salsa Dance Company. Bijvoorbeeld door het promoten van de dansschool onder de leden, het organiseren van salsaworkshops op studenten feesten of een andere bijdrage leveren aan de salsa in Utrecht. Ben je zelf lid van een studentenvereniging en wil je je ook aansluiten bij Union Salsa Dance Company? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kosten Salsa voor studenten Utrecht

 

€50,- voor 7 lessen van 60 minuten (regulier tarief is €70,-)

€45,- voor 7 lessen van 60 minuten indien studentenvereniging is aangesloten bij Union Salsa Dance Company. Ben je lid van een vereniging maar is die nog niet aangesloten? Neem dan contact met ons op.

Neem bij vragen over lestijden en mogelijkheden contact op via info@unionsalsadancecompany.nl
Direct inschrijven kan met ons inschrijfformulier