Nieuw bij Union en perfect om snel in shape te komen: Latin Fitness

Wil jij de vakantiekilo’s van zomer 2019 weer allemaal kwijtraken of juist die beachbody behouden? En heb je ook zo’n hekel aan de sportschool of andere saaie oefeningen? Dans jezelf – zonder dat je het door hebt – in shape met de cursus Latin Fitness bij Union Salsa Dance Company.

Latin Fitness is helemaal nieuw bij Union Salsa Dance Company. De sport is perfect geschikt voor iedereen die van Latin-muziek houdt én aan z’n figuur wil werken. De intensieve dansbewegingen maken Latin Fitness namelijk een echte work-out. Het voordeel: door de fijne Latin-beats heb je niet eens door dat je intensief aan het sporten bent!

 

LATIN FITNESS
Start: Zondag 8 september
Tijd: 12:00 – 13:00
Locatie: Union Latin Lounge
Biltstraat 37, Utrecht
Kosten: 8 lessen van een uur voor €70,-
(Losse les: €9,-)
 

Inschrijven voor Cursus >

In tegenstelling tot de andere dansen bij Union, heb je bij Latin Fitness geen partner. Iedereen danst individueel. Voor de groep staat een docent die alle moves voordoet. Denk aan Zumba, maar dan met nóg meer en leukere Latin-muziek en sexy bewegingen.

De cursus wordt gegeven door Irene. Zij geeft al jarenlang Latin Fitness en Zumba en is vaste kracht binnen het Union-docententeam!

Wil jij zien of deze sport iets voor jou is? Je kan ook losse lessen boeken.

Union Salsa Dance Company
Biltstraat 37, Utrecht
06- 37 30 30 65
info@unionsalsadancecompany.nl