Nieuw bij Union en perfect om snel in shape te komen: Latin Fitness

Wil jij de in deze thuis-blijf-tijd je fitheid behouden of juist de tijd aangrijpen om je kerstkilo’s weer kwijt te raken? En is jouw sportschool ook dicht of heb je een hekel aan al die saaie oefeningen? Dans jezelf – zonder dat je het door hebt – in shape met de cursus Latin Fitness bij Union Salsa Dance Company.

Latin Fitness is helemaal nieuw bij Union Salsa Dance Company. De sport is perfect geschikt voor iedereen die van Latin-muziek houdt én aan z’n figuur wil werken. De intensieve dansbewegingen maken Latin Fitness namelijk een echte work-out. Het voordeel: door de fijne Latin-beats heb je niet eens door dat je intensief aan het sporten bent!

 

LATIN FITNESS
Start: Iedere Zondag
Tijd: 12:00 – 13:00
Locatie: LIVE ONLINE!
Kosten: Losse lessen van een uur voor €9,-
 

Inschrijven voor Cursus >

In tegenstelling tot de andere dansen bij Union, heb je bij Latin Fitness geen partner. Iedereen danst individueel. Voor de groep staat een docent die alle moves voordoet. Denk aan Zumba, maar dan met nóg meer en leukere Latin-muziek en sexy bewegingen.

De cursus wordt gegeven door Irene. Zij geeft al jarenlang Latin Fitness en Zumba en is vaste kracht binnen het Union-docententeam!

Wil jij zien of deze sport iets voor jou is? Je kan ook losse lessen boeken.

Union Salsa Dance Company
Biltstraat 37, Utrecht
06- 37 30 30 65
info@unionsalsadancecompany.nl