Ladystyling salsa in Utrecht

 

✔ Focus op styling

✔ Alleen voor dames

✔ Leer mooie bewegingen en sierlijk salsa dansen

 

Union Salsa Dancecompany heeft een speciale danscursus alleen voor dames! Bij ladystyling werk je aan je vrouwelijke bewegingen om nog meer te shinen op de dansvloer. In de ladystyling-lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa. Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen en schouders wordt ook veel aandacht besteed aan technieken voor salsadanseressen. Danstechnieken als spinning, bodyrolls en isolation vormen een fundering voor de complete danseres. Je leert ze in vijf weken tot in de puntjes uitvoeren. Op deze manier ben je optimaal voorbereid om de show te stelen op één van de salsafeesten in Utrecht.

Kosten en lestijden

De kosten van een cursus ladystyling zijn als volgt:

€ 50,- voor 5 lessen van 60 minuten

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Vragen? Neem contact op via info@unionsalsadancecompany.nl

 

Inschrijven voor Cursus >

 

Salsa

Veruit de populairste dans uit Latijns-Amerika is de salsa. Om je bewegingen te verfijnen en er sierlijk uit te zien maken salsadanseressen veel gebruik van ladystyling. Dit zijn kleine arm-, been- of lichaamsbewegingen die het totaal er nog beter uit laten zien.

Niet alleen in Zuid-Amerika wordt er salsa gedanst. Ook in Utrecht en omgeving zijn er duizenden salsadansers actief. De stad heeft dan ook een heel levendige salsacultuur. Iedere dag in de week zijn er salsalessen en op meerdere dagen worden gezellige salsafeesten georganiseerd. Klik hier om te zien waar je terecht kunt.